reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Lukrecja gratulacje... ;) zostań z nami. :p zawsze mozesz przenosic :D

lolcia tutaj tez 150€ ale wole isc zeby uspokoic nerwy bo boje sie ze cos nie tak :p
A czemu z om bylabys kwietniowką?? takie dlugie cykle masz??

reklama
Smile0206 tak. Testy negatywne. Nawet ten 8 dni temu.
Wczoraj byłam u lekarza zaniepokojona bo to już 46dc i guzik. Zlecił sto milionów badań a betahcg mailem przyszła pierwsza dzisiaj. 109 wiec niewiele ale jitro ide na powtorke. Bo ost.miesiaczka 15.08. z tym, że owulacja wypadła chyba pozniej niz celowałam...bo byliśmy na Wegrzech na wakacjach.
Niespodzianka mega bo już stracilam wszelką nadzieje, wyrzucałam.sobie urojone objawy a tu ta daaa!!!

Martucha
Ja mialam owu 5 wrzesnia :-) (16dc) 11 dpo mialam juz pozytywna bete :-) i mam skpnczony 6 tc:-)

Lukrecja
Owu napewnoialas pozno bo przy owu w 14 dc mialabys juz bete hohoho wielka:-) no i dzidziora z serduszkiem byloby juz widac :-) wiec mysle ze owu mialas jakies dwa tyg temu :-)

Ostatnia edycja:
I tak bede ale czerwiec mi sie bardziej podoba :-) w sensie miesiaca :-) ostatnio mialam termin na grudzien wiec teraz czerwiec :-D roznie mi wychodzi :-) jak wpisuje z terminu om to 1 czerwca wychodzi bo ja mam rozne cykle od 30 do 90 dni i nawet 8;9 muesiecy wiec wiesz ;-)

Malutkans
A ty na kiedy termin bo mialam cie wpisac :-) wydawalo mi sie ze juz to robilam ale jestem jakas roztargniona hehe :-)

Martucha pewnie gdyby cos sie dzialo to i prywatnie pojde ale nie mam zamiaru schizowac poki co :) a ostatnia miesiaczka zaczela sie 7 lipca :D mam PCO i cykle sa takie dlugie :)
Mamaania witaj :) spokojnej ciazy zycze :)
Ale mnie dzis spanie meczy najchetniej bym sie przekimala ale jak to zrobic przy dwoch lobuziakach :D

reklama
No to ja om mialam 9. Sierpnia tez dlugie cykle mam. Średnio 45dni... ;) myślałam że malo takich dziewczyn jest :p hehe...
Ja znowu wszystko mam w normie i taka moja uroda ze pierwsza faza sie wydłuża niekiedy a fl jest zawsze taka sama ok 13dni. ;)

Do góry