reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy czerwcówek

Dzień dobry :)
Powiem wam ze dlamnie ostatnie dni to tragedia przychodze z pracy i wskakuje do łóżka czyli od 18 do 6 rano spie ! Moj M nic ze mnie nie ma obiad on robi zmywa tez no jedynie rano pranie mi sie uda zrobic . Masakra jakas....

lolcia86
współczuje moja Nelka nauczyła sie juz przesypiac sama całe noce w swoim łóżku i wystarczy ja tylko wieczorem wysikac i spokuj rano jak wstanie tylko do mnie do łóżka sama przydrepta :)

Mnie do czytania nie ciagnie bo mam tylko jeden ulubiony gatunek i zadko znajde cos co mnie zainteresuje , uwielbiam pamietniki i biografie oparte na faktach moze znacie jakas ciekawa?

Widze ze dziewczyn ze ślaska tez kilka jest , bardzo sei ciesze bo pamietam na sierpniówkach 2012 było wiekszosc z warszawy i krakowa :p

Miłego dnia Czerwcóweczki :)

reklama
Martyna moje robaki przesypiaja nocki ale starszy jest strasznym wiercipieta i ciagle sie odkrywa :D a ja od razu mam scenariusz przed oczami, ze zmarznie, bedzie chory itd ;) i budze sie co chwile i sprawdzam czy aby obaj ladnie przykryci :D

I ja się witam porannie. Powiem wam szczerze, że staram się czytać uważnie co piszecie, ale mój mózg poszedł chyba na wakacje. Nie mogę się na niczym skupić. Kiedyś książki pochłaniałam a teraz jak tylko wszystko mam w domu obrobione (oczywiście tylko to co niezbędne) to nura do łóżka. Minął mi okres, że było mi niedobrze na myśl o jakimkolwiek jedzeniu, teraz za to mogę wcinać słodkie i owoce. Ciekawe jak długo da się przeżyć na takiej diecie. A tak w ogóle to mam jakiś kryzys. Brzuch pokuty, wyglądam jak ofiara przemocy domowej, aż mój mąż jest blady jak na to patrzy. Byleby przetrwać najbliższy miesiąc, potem pewnie będę spokojniejsza.

Miłego dzionka i już nie marudzę :-) czas zacząć pracę.

Witam Kochane

Wstaję rano i jestem niewyspana. W nocy budzę się co chwila i wiercę na łóżku, jedynie teraz kiedy Oliwia jest w szkole , psy i kot słodko chrapią zapadam w sen w ciągu kilku sekund i śpię nie budząc się wcale ;-)
Piękna pogoda dzisiaj ale jakoś nie mam siły na spacer zresztą na zwolnieniu i tak nie mogę tak sobie chodzić , jak przejdę na zwolnienie ciążowe to wtedy mam zamiar normalnie spacerować dla zdrowia i zus może mnie cmoknąć ;-)

Niobe czemu masz pokłuty brzuch?

Lolcia moja sie ciolgle odkrywa ale ma swoj kocyk skarpety i cieplo w pokoju wiec sie nie martwie bo jedyna jej choroba to angina a wiem ze przex spanie odkryta jej nie dostanie☺

Ja tez się witam z rana.
Marzycielka jestem na heparynie. Mój dzień codziennie zaczyna się tak samo od zastrzyku w brzuch brrr...
oj, auć, współczuje. Sama sobie robisz zastrzyki? Nawet jak będziesz już miała wielki brzuch to nadal będzie trzeba to kontynuować? jezu, mam gęsią skórkę na samą myśl o tym. dzielna jesteś!

@martynaxyxymartyna, u mnie tez ciężko z wyborem książki. Fantazy to zupełnie nie moja bajka. Gray'a, wprawdzie przeczytałam z ciekawości i nawet mnie wciągnął, ale przez inne z tego gatunku nie mogę już przebrnąć. (a szkoda bo mój M mnie namawia.. wiadomo dlaczego .. hihih... :-) )
To co mi się ostatnio spodobało to Ken Follet, polecam np. 'upadek gigantów', wprawdzie to beletrystyka, ale mocno osadzona w realiach historycznych, w okolicy pierwszej wojny światowej. Jego książki wciągają, jednocześnie przemycając podstawy historii, z której jestem cienka jak barszcz. Victoria C. o której pisały dziewczyny brzmi obiecująco, jak tylko będę mieć więcej czasu, to spróbuje dorwać jej książki.

Martyna mojemu nic nie pomaga :D nawet tych spiworkow probowalismy i bylo zle bo sie nie mogl wiercic i budzil ciagle :) a temp w sypialniach mamy 18-19 wiec nie ma szalu a znowu w takiej lepiej sie spi :D ale to nic jak sie male urodzi bedzie latwiej wstawac :D
Niobe wspolczuje tych zastrzykow

reklama
Do góry