reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Dzieki dziewczyny za mile slowa :) Z dnia na dzien nadzieje wzrasta, co tu kryc :) Jednakze strach ogromny jest....

lolcia86 ja jestem ze Slough, a Ty? I napisz mi jakie wymiary ma Twoja fasolka?

U mnie objawy wciaz sa. I to o wiele szybciej niz z pierwsza corka. Mam juz zgage, budze sie okolo 5 i juz spac nie moge, sikam co chwile...Pisze tak, bo z Aniolkiem objawey znikly nagle :( I teraz kazdy objaw strasznie mnie cieszy :) Zeby bylo dobrze... Zeby bylo dobrze... Zeby bylo dobrze... Zeby bylo dobrze... :)
Milego dnia :)

reklama
Hej :-)

Zyrafka
Bedzie dobrze zobaczysz :-) na kiedy masz termin? Bo nie moge znalez a vhce cie na liste wrzucic :-):-D

Bylam wczoraj na usg bo plamie i jest ok :-) z usg mi wyszedl rowno skonczony 6tc wczoraj :p w srode kolejna wizyta i mam l4 do 10 tego. Mam nadzieje ze pozniej wroce do pracy na troche :-)

Ktorej jeszcze nie wpisalam na liste prosze o podanie terminu porodu :-)

Milego dzionka :-)

Dzien dobry :) dzis zaszalelismy ze spaniem :D dzieci po kilku nocnych pobudkach spaly do 7.10 toz to rekord :D
Zyraffka ja kolo Manchester mieszkam :) a moje szczescie wg pomiaru ma cale 7 mm :) ogrom :D niezazdroszcze objawow ale jezeli dzialaja na ciebie uspokajajaco to niech cie mecza :)
Missis to juz 6 tydz ale pedzisz :) ciesze sie, ze z malenstwem wszystko dobrze :)
Pogoda mnie dobija... W anglii jakos te deszcze nie sa takie depresyjne jak tutaj...

Missis nie nawet 5 calych tyg nie mamy wiec na serduszko za wczesnie :) bylam tylko sprawdzic czy maluch w dobrym miejscu sie zaczepil bo w przyszlym tyg wracam do uk a tam nie wiem kiedy na jaki skan sie zalapie :) a ty widzialas juz malenka pikawke?? :)
Malutka wiem co czujesz :d ja sie dopiero wczoraj wreszcie uspokoilam (na tyle na ile to mozliwe) ;)

Malutkans
Ja tez ide w srode na zobaczenie serduszka i mam nadzieje je zobaczyc.... :-)

Lolcia
Nie jeszcze nie :-) posLam szybciej przez plamienia ktore w kazdej ciazy mnie nekaly. Ale dobrze sie usadowil i cialko zolte piekne jest :-)

Hej dziewczyny. Ja ide w sobote albo niedziele. To juz bedzie prawie 7.tydzien. Mam nadzieje ze serduszko zobacze a co najwazniejsze ze wszystko w pożądku. Kurcze nie moge sie juz doczekać ;)
Dziewczyny a w UK nie macie możliwości pójść do jakiegoś polskiego gina prywatnie? w HL też sie nie interesują wczesnymi ciażami ale znalazlam polską klinike i wlasnie tam ide ;)

reklama
Do góry