reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pogaduchy czerwcówek

Dzieki dziewczyny za mile slowa :) Z dnia na dzien nadzieje wzrasta, co tu kryc :) Jednakze strach ogromny jest....

lolcia86 ja jestem ze Slough, a Ty? I napisz mi jakie wymiary ma Twoja fasolka?

U mnie objawy wciaz sa. I to o wiele szybciej niz z pierwsza corka. Mam juz zgage, budze sie okolo 5 i juz spac nie moge, sikam co chwile...Pisze tak, bo z Aniolkiem objawey znikly nagle :( I teraz kazdy objaw strasznie mnie cieszy :) Zeby bylo dobrze... Zeby bylo dobrze... Zeby bylo dobrze... Zeby bylo dobrze... :)
Milego dnia :)

reklama
Hej :-)

Zyrafka
Bedzie dobrze zobaczysz :-) na kiedy masz termin? Bo nie moge znalez a vhce cie na liste wrzucic :-):-D

Bylam wczoraj na usg bo plamie i jest ok :-) z usg mi wyszedl rowno skonczony 6tc wczoraj :p w srode kolejna wizyta i mam l4 do 10 tego. Mam nadzieje ze pozniej wroce do pracy na troche :-)

Ktorej jeszcze nie wpisalam na liste prosze o podanie terminu porodu :-)

Milego dzionka :-)

Dzien dobry :) dzis zaszalelismy ze spaniem :D dzieci po kilku nocnych pobudkach spaly do 7.10 toz to rekord :D
Zyraffka ja kolo Manchester mieszkam :) a moje szczescie wg pomiaru ma cale 7 mm :) ogrom :D niezazdroszcze objawow ale jezeli dzialaja na ciebie uspokajajaco to niech cie mecza :)
Missis to juz 6 tydz ale pedzisz :) ciesze sie, ze z malenstwem wszystko dobrze :)
Pogoda mnie dobija... W anglii jakos te deszcze nie sa takie depresyjne jak tutaj...

Missis nie nawet 5 calych tyg nie mamy wiec na serduszko za wczesnie :) bylam tylko sprawdzic czy maluch w dobrym miejscu sie zaczepil bo w przyszlym tyg wracam do uk a tam nie wiem kiedy na jaki skan sie zalapie :) a ty widzialas juz malenka pikawke?? :)
Malutka wiem co czujesz :d ja sie dopiero wczoraj wreszcie uspokoilam (na tyle na ile to mozliwe) ;)

Malutkans
Ja tez ide w srode na zobaczenie serduszka i mam nadzieje je zobaczyc.... :-)

Lolcia
Nie jeszcze nie :-) posLam szybciej przez plamienia ktore w kazdej ciazy mnie nekaly. Ale dobrze sie usadowil i cialko zolte piekne jest :-)

Hej dziewczyny. Ja ide w sobote albo niedziele. To juz bedzie prawie 7.tydzien. Mam nadzieje ze serduszko zobacze a co najwazniejsze ze wszystko w pożądku. Kurcze nie moge sie juz doczekać ;)
Dziewczyny a w UK nie macie możliwości pójść do jakiegoś polskiego gina prywatnie? w HL też sie nie interesują wczesnymi ciażami ale znalazlam polską klinike i wlasnie tam ide ;)

reklama
Do góry