Nareszcie mam chwile dla siebie
Czytam was namietnie w pracy ale jakoś tak z telefonu ciezko odpiswac.
Ale mam nadziej na spokojnie na listopad i grudzien isc na l4 wiec moze ponadrabiam
A pracuje w kwiaciarni i jestem po liceum plastycznym , podziwiam dziewczyny które szydełkuja ja jakos nigdy nie potrafiłam sie do dego zabraca , zbyt niecierpliwa jestem
I piekne torty
Za to moze kiedys pochwale sie moimi recznie robionymi maskotkami obrazami badz sesjami slubnymi
Współczuje tym które plamia , a łacze sie z tymi którym młdosci nie daja żyć....
Pisałyscie o buncie 4 lataka , u nas to chyba bardziej bunt 2 latka a dodatkow Nela ma taka metode ze jeszcze bije sie sam po udach ale u nas najlepiej działa ignorowanie .
malgos83 ja tez dzis na wizyte na 17.40
a to moja pierwsza dopiero bo gi mies na urlopie byla:/
assiorrek - mi tez 5 razy wywoływali i w koncu cesarka byla bo malo wod i zielone przez kroplówki i zastrzyki , a co sie okazało termin miałam na 3 wrzesnia a nie tak jak mi gin wyliczyła na 23 sierpnia , a cesarke miałam 1 wrzesnia , wiec spokojnie mogli sie powstrzymac z wysoływaniem ...
Mamy pracujace powiedzie mi czy jezeli ma sie umowe na 1/2 etatu to wychowawczy tez jest pół roku a nie rok ?
bo ktos mi tak ostanio nagadał i teraz sama nie wiem :/