Dastina19 masz racje zdrowie jest najwazniejsze a maluszek wszystko rekompensuje i wszystko sie szybko zapomina :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zależy od tego jak duży był ból. Niektóre kobiety tak bardzo cierpią w czasie porodu naturalnego, że potem mają traumę do końca życia i rezygnują z posiadania większej rodziny, o której zawsze marzyły. Niestety wbrew temu, co lubią powtarzać matki, którym nigdy nie było dane doświadczyć tego koszmaru, miłość nie jest lekiem na całe zło.maluszek wszystko rekompensuje i wszystko sie szybko zapomina :-)
Witam, ja miałam bóle dwa dni a porodowe 5godzin gdzie nagle zatrzymało się rozwarcie i cc mi zrobiono bo juz zielone wody były, co do bólu fakt troszkę czasu mineło nim doszłam do siebie.Ja pierwszego syna rodziłam 14.5 godzin po tych 14.5 godzinach zabrali mnie na cc bo tętno mu zanikało a drugiego rodziłam 1.5 godziny i też się skończyło cc. Miałam skurcze z krzyża i oby dwa porody wspominam źle. Ale najważniejsze że zdrowi)