reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

podwójne szczęście BLIŹNIAKI

Ladina!
Mnie tez najabrdziej przerazaja te rozmiary tych wozkow po zlozeniu.Jak do tej pory tez nie udalo mi sie znalezc nic optymalnego.Ten Chicco o ktorym pisalam udalo mi sie znalezc w necie:
chicco Zwillingskinderwagen Ct 0.5 Twin Manhattan - chicco Zwillingskinderwagen Ct 0.5 Twin Manhattan LK 60476-502
Na tej stronie niema wymiarow ale wlasnie ten widzialam w sklepie.Szerokoscia zmiesci sie w kazde drzwi a co najciekawsze sklada sie jak parasolka wiec nie powinien zajmowac az tyle miejsca w bagazniku co jest dla mnie priorytetem bo czesto przemieszczam sie autem.Minusem jest brak gondolek ale byc moze mozna dokupic?
Dokladny rekonesans zamierzam przeprowadzic w lipcu.

reklama
Motylinek
ten Chicco to zwykla spacerowka, napewno nie ma do niego gondolek, moze sa takie miekkie torby do srodka, ale tez watpie. To raczej dla dzieci juz takich wiekszych.
Kurcze pamietam, ze moim pojedynczym wozkiem czasami mialam problem wejsc do niektorych wind w sklepach, a co bedzie z blizniaczym:baffled: Znowu zaczynam myslec o takim jeden za drugim, ale z tym moze byc problem , zeby np. wjechac na kraweznik, no bo wez przycisnij taka kolumbryne, zeby przednie kola sie podniosly:baffled:

Krecik
nie szkodzi;-)
ale dzieki Tobie jeszcze raz ja przejrzalam i mnie zainspirowal tym razem ten
Easy walker, bo mam foteliki maxi-cosi, ktore do niego pasuja, chyba musze mu sie blizej przyjzec:tak:

AAA teraz widze ze ty ze szwajcarji jestes!!! hihi Mam siostre w Zürichu!! (to tak na marginesie) hihii
A co do wozkow to nie sadzilam ze sa takie kombinacje dla wieloraczkow!!!

Tak, mieszka tam juz chyba 8 lat, ma dwojke dzieci: 7 letnia Olivke i 4 letniego Livio.
Niedawno bylam u niej a dokladniej miesiac temu!!!

reklama
Do góry