reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

podwójne szczęście BLIŹNIAKI

Widze, ze moj link sie nie wstawil...
Jak kogos interesuje moj typ to jest to Emmaljunga Twin Cerox 2007 albo Twin City Cross. Rozwazam tez Implast Spider. Nie widzialam ich jeszcze na zywo, wiec moze zweryfikuje swoj wybor.

Justynagasiar - a dzieciaki w takim wozku sie nie kopia nazwajem, bo na jakims innym rozum czytalam, ze to moze byc problem... I nie ma problemu, ze ktores z dzieci widzi mame, a drugie nie?

reklama
dzieciaki się nie kopią, absolutnie. bawią się czasem wyrywają zabawki, ale strasznie się cieszą do siebie. jest to obojętne który jest bliźej, a siedziska można zamieniać. Raz widzą mamę a raz nie. :) a raz siebie.... fajna sprawa
pozdrawiam

Witam mamusie w dwupaku..:-) tak Was czytam, bo szukałam dla koleżanki też w bliźniaczej ciąży wózka i podpowiem Wam może jedną rzecz.. Wózki obok siebie są ok.. ale nie na polskie chodniki i sklepy..:baffled: Sąsiadka wydała kupe kasy na wózek właśnie taki jak Tobie Kajuniu się podoba i niestety teraz jak maluchy mają po 9 miesięcy musiała kupić drugi wózek, taki jak proponuje Justynagasior. Niestety z tym szerokim nie mieściła się do sklepów (poza hipermarketami bo tam to i trojaczki się zmieszczą;-)), na chodnikach normalnie ciężko się zmieścić, a jak już jakiś pacan postawi auto tarasując część chodnika to pozostaje ulicą z wózkiem paradować co nie jest takie bezpieczne..:baffled: poza tym wszelkie podjazdy na schodki, przejścia dla pieszych, podjazdy pod wysokie krawężniki, do przychodni itp są dla wózków pojedynczych.. niestety.. Dlatego zaczem dokonacie wyboru także to weźcie pod uwagę..

Fanti jeżeli chodzi o wózek to myślę, że nie będę narzekać :-) moja kuzynka taki miała, zresztą sąsiadka która 2 miesiące temu urodziła bliźniaki też ma tego typu wózek i jest normalny :tak: poza tym muszę patrzeć też ile mam pieniążków w portfelu ;-) także zostję przy swoim typie !!! chodniki są szerokie, a wejście do przychodni jest baaardzo szerokie a podjazdu tylko można nam pozazdrościć.

pozdrawiam

Widze ze temat wozkowy nadal aktualny.Kilka dni temu bylismy w sklepie i widzialam bardzo fajny wozek firmy Chicco.Podobal mi sie jak zaden inny do tej pory pod wzgledem cenowym i wogole ogolnie.Niestety nie moge go znalezc na zadnej stronie netowej.Jak tylko znajde to odrazu wkleje.

Nie odzywalam sie tak dlugo bo mialam troche biegania po urzedach ale juz wszystko zalatwione wiec moge spokojnie odetchnac.

Dziewczyny!Czujecie juz swoje maluchy?Bo moje kruszynki zrobily nam prezencik dokladnie w dniu swojego swieta(01.06) i sie"odezwaly"!
Smialismy sie z mezem ze ta data jest dla nas jakims szczesliwym dniem bo o tym ze jestem w ciazy dowiedzielismy sie tez 01czerwca tylko ze 2004roku.

Motylinek
moje maluchy jakies nie ruchliwe, pary razy cos tam czulam , ale ogolnie raczej
nie daja o sobie znac:no:
Czekam na link do tego wozeczka co widzialas, ja wybieram sie w sobote na rekonesans. W poprzednia sobote tez bylismy, ale nic ciekawego nie widzielismy.Spedza mi sen z powiek ten wozek;-)

reklama
Dziewczyny!Czujecie juz swoje maluchy?Bo moje kruszynki zrobily nam prezencik dokladnie w dniu swojego swieta(01.06) i sie"odezwaly"!
Smialismy sie z mezem ze ta data jest dla nas jakims szczesliwym dniem bo o tym ze jestem w ciazy dowiedzielismy sie tez 01czerwca tylko ze 2004roku.

Motylinek ja właśnie maluchy zaczęłam konkretnie czuć właśnie w Dzień Dziecka :tak: no i ten dzień trwa do dzisiaj :-D wczoraj podglądałam dzieciaczki i są duże, zdrowe i cudowne :tak:

a co do wózka my jedziemy 22.06. oblukać Trójmiasto :tak: ale zdecydowani jesteśmy jednak na nasz typ :-)

Do góry