reklama
justynagasior wow ale super wózek, pierwszy raz widze taki! Do jakiego wieku starcza? Ile kosztował? 2000zł?
anineczka naprawdę myslisz że będziesz jeszcze wozić dwojkę maluchów razem? Mój Wiktor jest młodszy a mimo to na razie zakładałam, że jako dwulatek będzie już całkiem nieźe łaził sam na nóżkach
Zresztą teraz nawet woli iść obok wózka niż w wózku siedzieć, tak go energia roznosi. A widze że ten model wózeczka co pokazałaś to taki na wieksze dziecko, raczej siedzące, czy może chcesz do niego wsadzać takiego noworodka? Napisz mi co mylisz na ten temat bo ja już zgłupiałam. Wyobrażałam sobie że maleństwo jedzie sobie w gondoli a Wiktor idzie obok wózeczka... :-)
MAMY BLIźNIAKóW:
Zastanawiam się jak to u Was będzie, czy będziecie ubierac tak samo swoje maleństwa? Czy różnorodnie? :-)
No i jestem ciekawa czy kupujecie dwa osobne łóżeczka, czy może są jakieś bliźniacze łóżeczka?
anineczka naprawdę myslisz że będziesz jeszcze wozić dwojkę maluchów razem? Mój Wiktor jest młodszy a mimo to na razie zakładałam, że jako dwulatek będzie już całkiem nieźe łaził sam na nóżkach
Zresztą teraz nawet woli iść obok wózka niż w wózku siedzieć, tak go energia roznosi. A widze że ten model wózeczka co pokazałaś to taki na wieksze dziecko, raczej siedzące, czy może chcesz do niego wsadzać takiego noworodka? Napisz mi co mylisz na ten temat bo ja już zgłupiałam. Wyobrażałam sobie że maleństwo jedzie sobie w gondoli a Wiktor idzie obok wózeczka... :-)
MAMY BLIźNIAKóW:
Zastanawiam się jak to u Was będzie, czy będziecie ubierac tak samo swoje maleństwa? Czy różnorodnie? :-)
No i jestem ciekawa czy kupujecie dwa osobne łóżeczka, czy może są jakieś bliźniacze łóżeczka?
JustynaR.
Zakochana Fanka
foteliki samochodowe... mysle,że gondole równiez by się dało wsadzić bo jest dużo miejsca w siedzisku. Trzeba by było pop prostu zobaczyc w sklepie tam gdzie by się ten wózek kupowało. Ja posiadam samochód combii a więc do niego spokojnie wsadzę ten wózek z innym chyba będzie problem. te foteliki co są na zdjęciach całkowicie się wyjmuje i wyglądają jak foteliki samochodowe, najfajniejsze jest to, że można tymi fotelikami manewrowac w wózku. moża obrócić jeden za drugim w obydwóch kierunkach, można, dac na przeciwko siebie tak jak już pisałam i co widac na zdjęciu. To jest super, że jak jeden nie chce spać a drugi tak to nie przeszkadzają sobie, Jedno siedzisko rozkładam do siebie, zeby widzieć spiocha a drugi przeciwnie do mnie, żeby sobie oglądało świat... mam nadzieję ze coś z tego zrozumiałyście
JustynaR.
Zakochana Fanka
ten wózek jest juz do końca, dopóki nie wyrosną z jeżdzenia wózkiem
tak 2000 zł z groszami ale nie żałuje i bardzo polecam.
tak 2000 zł z groszami ale nie żałuje i bardzo polecam.
anineczka
królowa mrówek :P
Misia wiesz,duzo mysle na ten temat i jak narazie to mam wielka czarna dziure w glowie.
No ale jest kilka spraw,ktore stawiaja mnie przed kupnem takiego wozka.
Okey,Antek tez lubi chodzic kolo wozka,a raczej mi uciekac
Niestety u nas spacery wygladaja tak,ze wozek stoi gdzies na ulicy a ja latam za Antkiem w ta i we wte
A o wyjsciu do sklepu to juz moge pomarzyc.
Przeciez nie bede ganiac i ukladac produktow spowrotem na polki
Moje dziecko jest bardzo zywe,czasami siie zastanawiam czy niema Adhd
No i boje sie,ze nie przyuwaze i wyleci mi na ulice,wystarczy sie schylic do dzidzi w wozku a jego moze juz nie byc kolo mnie
A na smyczy go nie przyczepie do wozka
No ale jest kilka spraw,ktore stawiaja mnie przed kupnem takiego wozka.
Okey,Antek tez lubi chodzic kolo wozka,a raczej mi uciekac
Niestety u nas spacery wygladaja tak,ze wozek stoi gdzies na ulicy a ja latam za Antkiem w ta i we wte
A o wyjsciu do sklepu to juz moge pomarzyc.
Przeciez nie bede ganiac i ukladac produktow spowrotem na polki
Moje dziecko jest bardzo zywe,czasami siie zastanawiam czy niema Adhd
No i boje sie,ze nie przyuwaze i wyleci mi na ulice,wystarczy sie schylic do dzidzi w wozku a jego moze juz nie byc kolo mnie
A na smyczy go nie przyczepie do wozka
misia
ja mam duzo ciuszkow po starszej corce, wiec nie bede raczej ubierac jednakow, moze czasami;-)
justynko
chodzi mi wlasnie jakiej firmy foteliki, bo ja mam maxi cosi i tez mozna bylo go montowac do naszego wozka. Teraz zamierzam dokupic drugi fotelik maxi-cosi , zeby byly juz takie same i sie wlasnie zastanawilam, czy mozna znalezc blizniaczy wozek ktory bylby kompatyblilny z maxi-cosi
anineczka
jest pelno fajnych wozkow dla rodzenstwa, wydaje mi sie, ze nawet fajniejsze niz dla blizniakow.Mi sie bardzo podoba ten ktory wstawilas
ja mam duzo ciuszkow po starszej corce, wiec nie bede raczej ubierac jednakow, moze czasami;-)
justynko
chodzi mi wlasnie jakiej firmy foteliki, bo ja mam maxi cosi i tez mozna bylo go montowac do naszego wozka. Teraz zamierzam dokupic drugi fotelik maxi-cosi , zeby byly juz takie same i sie wlasnie zastanawilam, czy mozna znalezc blizniaczy wozek ktory bylby kompatyblilny z maxi-cosi
anineczka
jest pelno fajnych wozkow dla rodzenstwa, wydaje mi sie, ze nawet fajniejsze niz dla blizniakow.Mi sie bardzo podoba ten ktory wstawilas
reklama
anineczka
królowa mrówek :P
Misiu ja tez niemam zamiaru teraz kupowac.anineczka no właśnie mój też ma taki etap, ale licze na to że za pół roku wyrośnie na razie zostanę przy tym wózku co mam. Okaże się w listopadzie
Antek w tej chwili ma juz dwa wozki.Spacerowke i parasolke.
Jezeli zdecydujemy sie na trzeci wozek to chyba sprzedam spacerowke.
mam kolezanke,ktora ma do sprzedania podwojny wozek i jak tylko go zobacze na zywo i zdecyduje sie na niego to ona bedzie go trzymac do mojego porodu.
No ale jeszcze go nie widzilam,tylko na zdjeciach