reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

podwójne szczęście BLIŹNIAKI

no wlasnie, tez myslelismy o takiej opcji, tylko , ze ja mam chorobe lokomocyjna
i zle sie czuje z tylu...i dlatego myslimy o zmianie samochodu, no, ale to sie jeszcze okaze..

reklama
Kajunia a wozek tez bym chciała jak ty z jedna gondola
dzisiaj na targu widziałam taki i ten podzielony na pol
i ładniejszy jest ten z jedna gondola
choc ten podzielony optycznie wydaje sie wezszy
a moze i jest :confused:

Lilka takie wóżki są zgrabniejsze i węższe :eek: ale co na to poradzimy, że nam się nie podobają :no:

kajunia
a to kuzynka tez blizniaki ma??
no jezeli jestescie tak zdecydowani to faktycznie kupujcie, ja mam ciagle dylematy , pewnie jeszcze ni sie zejdzie zanim kupie wozek.

Ladina kuzynka ma już 4 letnie bliźniaki - parkę :-)

Ladina fajne wózki :tak: mogłabyś pokazać te wózki w wersji głębokiej :confused: i mniej więcej cenowo PL

kajunia
oba te wozki maja mozliwosc wsadzania tych miekkich gondoli do wersji spacerowej , ale na zimowe dzieci to chyba nie jest najlepszy pomysl:confused:
Do tego pierwszego jest tez wersja z gondolami, na tym linku masz wszystkie dodatkowe rzeczy do tego wozka:
http://www.deltakids.ch/xt/index.php?cPath=11_22&XTCsid=57a415ca0851067c6c3b4f6f86ce7970

Co do tego drugiego to jeszcze nie wiem czy maja wersje z twardymi gondolami, napisalam maila, moze sie dowiem..
Cene znam tego pierwszego:ok. 500€ wersja spacerowa+ 200€ gondole, wiec sporo:baffled:

kajunia
oba te wozki maja mozliwosc wsadzania tych miekkich gondoli do wersji spacerowej , ale na zimowe dzieci to chyba nie jest najlepszy pomysl:confused:
Do tego pierwszego jest tez wersja z gondolami, na tym linku masz wszystkie dodatkowe rzeczy do tego wozka:
http://www.deltakids.ch/xt/index.php?cPath=11_22&XTCsid=57a415ca0851067c6c3b4f6f86ce7970

Co do tego drugiego to jeszcze nie wiem czy maja wersje z twardymi gondolami, napisalam maila, moze sie dowiem..
Cene znam tego pierwszego:ok. 500€ wersja spacerowa+ 200€ gondole, wiec sporo:baffled:
No i obydwa waza 17, 5 kg, co mnie najbardziej przekonuje;-)

Aha no i apropo takich z jedna gondola co sie Tobie najbardziej podobaja to podobno Hartan jest tak zachwalany;-)

Ammm
Dla mnie najwazniejsza jest waga i jak sie sklada wozek;-) wiec na to zwracam najbardziej uwage:-)

Dzien dobry w ponury deszczowy dzionek!Przynajmniej u nas.
Nie odzywalam sie tak dlugio bo u nas bylo swieto wiec spedzalismy te dni rodzinnie:-)Pogoda na szczescie wtedy dopisala wiec i basenik zaliczylismy.Mala byla zachwycona i absolutnie nie chciala wracac do domu:baffled::tak::-)

U lekarza bylam we wtorek.Widzialam maluszki,rosna zdrowo i brykaja radosnie:-)
Smialismy sie z ginem bo przez chwile bylo takie wrazenie ze jeden maluch drugiego probowal uderzac raczka po glowie.Niesamowite wrazenie!I jakie slodkie!
Ladina!
Mysle ze te moje bole glowy tez sie biora ze zmiany pogodowych.Cisinienie kontroluje-tak kazal mi gin i jakos od tamtej pory nie podskoczylo mi juz tak wysoko.I mam nadzieje tak zostanie.

Widze ze poruszylyscie temat wozkow i samochodow...Ja nadal na wozek nie moge sie zdecydowac.Jak dla mnie to wazne jest zeby byl lekki i maly po zlozeniu bo duzo korzystam z auta.No i chcialabym zeby dzieci byly obok siebie.Nie sadzilam ze wybor wozka okaze sie taki trudny...

Motylinek
to ty masz jednojajowe? skoro sie po glowkach klepia to chyba sa w jednym worku , co? moje sa w oddzielnych...
Co do bolow glowy to u mnie stwierdzili migrene i niestety mam prawie codziennie jazdy, ale staram sie nie brac prochow.
Widze, ze mamy te same kryteria przy wyborze wozka;-)

reklama
Ladina!
Nie sa jednojajowe bo jest miedzy nimi przegrodka,cieniutka ale jest.Wrazenie tylko bylo takie jakby jedno chcialo drugiego pacnac.
Tak przy okazji,Gina pytam za kazdym razem jedno czy dwujajowe ale on mowi ze to za wczesnie.Co mnie troszke dziwi bo wiekszosc mam to wie.Ciekawe czy to ulega zmianie czy jak?!?Z drugiej strony on jest ostrozny w wydawaniu opini.Tak samo jak z poznaniem plci.Wiekszosc lekarzy jest w stanie powiedziec juz po 16 tygodniu a moj mowil i mowi ze dopiero 22tydzien.
A jestem ogromnie ciekawa!
Tak!Zauwazylam ze w poszukiwaniach wozka mamy jednakowe wymagania!hihihi!
Naogladalam sie w necie juz tego mnostwo i szczerze powiem mam tylko metlik w glowie ale...zaden nie przypadl mi do gustu zeby wykrzyknac:O!To jest wlasnie to!

Az takich boli glowy jak Ty to niemam.Od czasu do czasu sie zdarza.Serdecznie ci wspolczuje bo nie cierpie bolu glowy.Prochow-jak piszesz,tez zadnych nie lykam chociaz w szufladzie leza.Gin zalecil w razie gdyby.

Do góry