reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po drugiej stronie brzuszka- informacje i sms-y ze szpitala (BEZ KOMENTARZY)

Wczoraj wieczorkiem dostałam wiadomośc od niuniunia20.

Prosiła, abyśmy trzymały za nia kciuki, bo o 21 miala miec wizyte u gina. Chciała umuwić sie na CC. Dalej pisala: "Trzymajcie kciuki kochane :* Buziaki dla wszystkich mam i brzuchatek. Dziekuje ci bardzo, ja jeszcze nie mam netu :-("

A po godz 22 kolejny sms, już po wizycie:

"Lekarz skierował mnie do szpitala :-( Mam wielowodzie AFI 28. W każdej chwili mogę mieć CC jesli będzie takie zagrożenie. Trzymajcie sie wszystkie :*"

Edit
wiadomość dziś o 8.50:

Napisałam jej, że mam nadzieje, że wyjdzie szybko ze szpitala razem z dzidziusiem.

Odp:

"Dziekuje Ci bardzo. Ja mam nadzieje ze wyjde szybko, ale malenstwo chyba jeszcze musi troszke poczekać bo to dopiero 36tc. Ktg wyszlo mi dobrze, czekam na drugie. :)"

Ostatnia edycja:
reklama
Mamusie, dzisiejsza wiadomość od naszej ankusch:
08:49: " Hey, po badaniu jestem, rozwarcie na 1 cm, leze pod KTG juz 2 raz, dostałam kroplówkę i czekamy na skurcze jakieś, może dziś urodzę, trzymajcie kciuki"

Napisałam, że wszystkie 3mamy za nią mocno &&&& i że pewnie dziś już będzie tulić maleństwo !!! :)

niuniunia20

smsa z godz. 11.27: "Mialam USG z mala wszystko dobrze. Na KTG tez wyszlo dobrze, tylko skurcze lapia mnie. Jesli przybeda wody w najblizszym czasie to zakanczamy ciaze. Mam nadzieje ze jeszcze troszke poczekamy. Wiki ma 2690g wg dzisiejszego USG. Chcialabym juz do domku ale zycie malenstwa wazniejsze."

sms z ostatniej minuty piszę tu i na ogólnym
uwaga sms od bryszki cyt.

Jestem na patologii. Wysokie ciśnienie i podejzenie h gestozy.
Nie wiem na ile czasu mnie tu zatrzymają ... oby nie do porodu
bo to nie ta klinika w której chciałam rodzić, tu pachnie PRL-EM . POZDRAWIAM

napisałam jej że przekaże wam wieści że ma się trzymać i mam nadzieje że problemy z cisnieniem miną i że ma olać komunistyczny szpital życie jej i dziecka są najważniejsze

sms nr 2 od bryszki cyt
ciśnienie mam ksiązkowe . Coś mi się wydaje że u mojej gin. Ześwirował
ciśnieniomierz 150/101 a teraz muszę się tu męczyć. Zla jestem jak osa. Mam nadzieję że długo mnie tu trzymać nie będą

no i mam was wszystkie pozdrowić os niej

Laski ja sie szykuje wlasnie do szpitala, bo musze sie tam polozyc jak wspominalam:)) nie bede dzis miala neta ale maz mi doniesie wiec jak juz bedzie wszystko jasne to napisze:)))) W kazdym razie odezwe sie po wszystkim:))) takze na dzis dzien znikam z forum i trzymajcie za mnie kciukasy:)))

Dziewczyny wlasnie dostalam sms-a od naszej angie80 :

16:50 "Hej,Ja jednak w szpitalu,odeszly mi wody,czekamy na akcje porodowa.angie80"

Ja jej napisalam zeby sie tam trzymala i zyczylam szybkiego i bezbolesnego rozwiazania,i ze wszystkie trzymamy za nia kciuki.

Sms od Katerinki 11:55:

Patrycja urodziła się o 6:20, 3340g, 8 pkt. o 5 odeszły mi zielone wody i trochę ją masowali zanim zapłakała... musieli mnie naciąć żeby szybko wyszła, bo tętno spadało. Jeszcze nie dostałam malutkiej, leży i ogrze się i inkubatorze :-(

Napisałam jej, że wszystkie trzymamy za nią i Patrysię kciuki i życzyłam małej Patrysi zdrówka! Jak tylko dostanę jakieś nowe info to dam znać!

reklama
Dziewczyny dostalam wiadomosc od naszej angie80

15:53 "Kinga przyszla na swiat 29.10.2011 o godz. 20:33 waga 2260g..Niestety jest na oddziale wczesniakow i musi miec zrobione dodatkowe badania,bo istnieje podejrzenie zespolu Downa.Na wyniki bedziemy musieli czekac tydzien,zwariuje do tego czasu.
Modlcie sie za nas.Tak wogole to jest sliczna"

Do góry