reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowinki i Smsy z Porodówek i Nie Tylko - BEZ KOMENTARZY

reklama
Synek Beniamin
Godzina Porodu -> 23.40
Waga -> 2940
Długość -> 52cm
Rodzaj Porodu ->CC
Tydzień Ciąży -> 40
Punkty apgar -> 10
Pierwsze Dziecko

Córcia Berenika
Godzina Porodu -> 23.42
Waga -> 2520
Długość -> 51cm
Rodzaj Porodu ->CC
Tydzień Ciąży -> 40
Punkty apgar -> 10
Pierwsze Dziecko (właściwie to chyba drugie)

sms od klaudencji z wczoraj, ale nie mialam jak przekazac (padl mi telefon..) : Zdrowych, pogodnych i radosnych Swiat Wielkanocnych dla wszystkich kwietnioweczek, dzieciaczkow i calych waszych rodzin! Klaudencja (leze w tym szpitalu co antonina ze swoja malutka).

sms sprzed chwili: Magdalen: Dzis o 2.20 urodzil sie Michas, 4090gr, 10p, porod ekspresowy, bez znieczulenia :-) Pozdrawiam!!!

klaudencja

jestem po zabiegu łyżeczkowania. wybudziłam się 3 godz temu z narkozy teraz kroplówki. miejmy nadzieję że zakończy się już problem z krwotokami i skrzepami i wroce do mojego skarbka. pozdrawiam wszystkie Kwietnióweczki

21 marca
Córeczka
->Marta
Godzina Porodu -> 16:44
Waga -> 3890g
Długość -> 54 cm
Rodzaj Porodu ->SN
Tydzień Ciąży -> 38t 4d
Punkty apgar -> 10
Drugie Dziecko

Ostatnia edycja:
Magdalen: niestety Michalek ma infekcje, podaja mu antybiotyk i lezy biedny na noworodkach daleko ode mnie.nie moge go ani przytulic, ani nakarmic... bardzo sie o niego martwie... :-(

acronka sms z wczoraj

Jestem w szpitalu. Na razie nie rodzę. Po usg mała ma 3900, przepływy ok, rozwarcie na 1-2 palce. Jutro rano dowiem się więcej. Jedno jest pewne, że wyjdę stąd z Anielą:-)

acronka dzisiaj 09:40
Hej! Ja już po badaniu i masażu szyjki. Jadę na porodówkę, będą wywoływać. Dam znać w miarę postępu. dzięki za kciuki! Buziaki 4all.

Ostatnia edycja:
Emi

Dziś o 11:25 wreszcie urodziłam Sandrulkę w wielkich bólach, 4100, 59 długa, jest teraz na obserwacji z racji mojego paciorkowca, a u mnie wykryto jakieś zowu też coś mam podwyższone crp i dają antybiotyk. wczoraj zgłosiłam się na IP z powodu temperatury i juz mnie zostawili, mialam badanie czystosci wód i lekarz powiedział że po nim mogę szybciej urodzić tak więc cała noc w skurczach, ok 4 rano odeszly wody, na porodówce przebito mi pęcherz, miałam wielowodzie w ogóle. potem podłączyli mnie pod oxy i co chwila zwiększali dawkę. potem te parte matko gorzej niż z Hubem. tak więc teraz czekam na wyniki i wymaz Sandry.

acronka

Aniela 15:30, 57cm, 3650 9pkt, jestem szczesliwa. jutro wiecej bo bateria pada

reklama
Magdalen: moze jutro mi go oddadza na sale, na razie karmia go strzykawka a ja odciagam laktatorem. dzis moze bede mogla go przytulic, bo przystawia mi go do piersi, ale psychicznie jestem wymaltretowana.. antybiotyk jednak dziala, jest poprawa, najwazniejsze!

Do góry