reklama
Synek Beniamin
Godzina Porodu -> 23.40
Waga -> 2940
Długość -> 52cm
Rodzaj Porodu ->CC
Tydzień Ciąży -> 40
Punkty apgar -> 10
Pierwsze Dziecko
Córcia Berenika
Godzina Porodu -> 23.42
Waga -> 2520
Długość -> 51cm
Rodzaj Porodu ->CC
Tydzień Ciąży -> 40
Punkty apgar -> 10
Pierwsze Dziecko (właściwie to chyba drugie)
Godzina Porodu -> 23.40
Waga -> 2940
Długość -> 52cm
Rodzaj Porodu ->CC
Tydzień Ciąży -> 40
Punkty apgar -> 10
Pierwsze Dziecko
Córcia Berenika
Godzina Porodu -> 23.42
Waga -> 2520
Długość -> 51cm
Rodzaj Porodu ->CC
Tydzień Ciąży -> 40
Punkty apgar -> 10
Pierwsze Dziecko (właściwie to chyba drugie)
..aenye
Mama grudniowa'06
sms od klaudencji z wczoraj, ale nie mialam jak przekazac (padl mi telefon..) : Zdrowych, pogodnych i radosnych Swiat Wielkanocnych dla wszystkich kwietnioweczek, dzieciaczkow i calych waszych rodzin! Klaudencja (leze w tym szpitalu co antonina ze swoja malutka).
sms sprzed chwili: Magdalen: Dzis o 2.20 urodzil sie Michas, 4090gr, 10p, porod ekspresowy, bez znieczulenia :-) Pozdrawiam!!!
sms sprzed chwili: Magdalen: Dzis o 2.20 urodzil sie Michas, 4090gr, 10p, porod ekspresowy, bez znieczulenia :-) Pozdrawiam!!!
klaudencja
jestem po zabiegu łyżeczkowania. wybudziłam się 3 godz temu z narkozy teraz kroplówki. miejmy nadzieję że zakończy się już problem z krwotokami i skrzepami i wroce do mojego skarbka. pozdrawiam wszystkie Kwietnióweczki
Smurfetka80
Zaciekawiona BB
Smurfetka80
Synek Bartłomiej
11.04.2011 g. 10,10 pkt. 10, 3200 g, 53 cm
SN, 2 dziecko.
Synek Bartłomiej
11.04.2011 g. 10,10 pkt. 10, 3200 g, 53 cm
SN, 2 dziecko.
..aenye
Mama grudniowa'06
Magdalen: niestety Michalek ma infekcje, podaja mu antybiotyk i lezy biedny na noworodkach daleko ode mnie.nie moge go ani przytulic, ani nakarmic... bardzo sie o niego martwie... :-(
acronka sms z wczoraj
acronka dzisiaj 09:40
Jestem w szpitalu. Na razie nie rodzę. Po usg mała ma 3900, przepływy ok, rozwarcie na 1-2 palce. Jutro rano dowiem się więcej. Jedno jest pewne, że wyjdę stąd z Anielą:-)
acronka dzisiaj 09:40
Hej! Ja już po badaniu i masażu szyjki. Jadę na porodówkę, będą wywoływać. Dam znać w miarę postępu. dzięki za kciuki! Buziaki 4all.
Ostatnia edycja:
Emi
acronka
Dziś o 11:25 wreszcie urodziłam Sandrulkę w wielkich bólach, 4100, 59 długa, jest teraz na obserwacji z racji mojego paciorkowca, a u mnie wykryto jakieś zowu też coś mam podwyższone crp i dają antybiotyk. wczoraj zgłosiłam się na IP z powodu temperatury i juz mnie zostawili, mialam badanie czystosci wód i lekarz powiedział że po nim mogę szybciej urodzić tak więc cała noc w skurczach, ok 4 rano odeszly wody, na porodówce przebito mi pęcherz, miałam wielowodzie w ogóle. potem podłączyli mnie pod oxy i co chwila zwiększali dawkę. potem te parte matko gorzej niż z Hubem. tak więc teraz czekam na wyniki i wymaz Sandry.
acronka
Aniela 15:30, 57cm, 3650 9pkt, jestem szczesliwa. jutro wiecej bo bateria pada
reklama
..aenye
Mama grudniowa'06
Magdalen: moze jutro mi go oddadza na sale, na razie karmia go strzykawka a ja odciagam laktatorem. dzis moze bede mogla go przytulic, bo przystawia mi go do piersi, ale psychicznie jestem wymaltretowana.. antybiotyk jednak dziala, jest poprawa, najwazniejsze!