reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowinki i Smsy z Porodówek i Nie Tylko - BEZ KOMENTARZY

to ja napisze od siebie :) Urodziłam SN dnia 17 kwietnia 2011 Moja dzidzia Natalka waga 3520 długość 56cm godzina 4:40, nie dało rady wcześniej napisać bo latam co dzień do szpitala, niestety niunia miała infekcję i nadal leży w szpitalu, oprócz tego ma torbielka w głowie i na jajnikach :( jestem wstrząśnięta i mam dość szpitala chce do domu :( czekam na dalsze badania i dam znac jak będziemy juz w domu... pozdrawiam...

reklama
sms od Bachucha

"Jestem w szpitalu na obserwacji i jutro - najpóxniej pojutrze będa wywoływać poród o ile sam jednak nie wyniknie. Wód mało, ale Adaś OK, bez niego nie wychodzę :-D Pozdrowienia dla wszystkich z BB"

od lilou
"Staś już na świecie:) urodziła się o 4.51, waży 3790:)o 20 byliśmy na izbie, jakis młody doktorek zbadał i trafiłam na oddział i miałam czekać do rana aż coś zaczną działać, a tu chyba po tym badaniu skurcze co 5 minut, coraz bardziej bolesne. o 12 zbadał mnie lekarz i 3cm(na izbie), no i na porodówkę. Obyło się bez nacinania i znieczulenia, ale bolało piorunsko. Teraz mały ssak pije mleczko i przysypia:) pozdrowienia"

sms od Bachucha :)

"Hej! Nasz Adaś urodził się wczoraj wieczór, śliczny i zdrowy :) SN, 3,9kg, 56cm, 20.20 pozdrowienia!"

pytałam jak długo rodziła:

"12,5 h wywoływanie oxy bośmy byli w 42 tyg i mieli zdiagnozowane małowodzie, ale Adas ma sie swietnie, Ja żyje wiec jest OK. Pozdrowienia dla Adrianka i bbciotek :)"

sms od ducha
(napisałam jej, żeby parła, bo lilou już urodziła ;)

"Kochana, ja też urodziłam o 4.06. SN. Tymek waży 4290 i ma 60 cm. Mój tyłek jest pocerowany jak stara skarpeta. Nie napisałam wcześniej, bo cały czas ktoś coś chciał. Pozdrowienia dla ciotulek z bb:)"

od ducha z wczoraj
"hej, mieliśmy dzisiaj wyjść do domku, ale okazało się, że Tymcio ma żółtaczkę. Leży teraz pod lampami. Nie wiem, kiedy nas wypuszczą :(Zostal jeszcze ktoś nierozpakowany z kwietniówek? Buziaki dla bb-ciotulek od Tymusia"

lilou:

"Co tam na bb? My niestety zostajemy w szpitalu, bo Stas duzo stracil na wadze, mozliwe, ze przez zazolcenie :-( ale poza tym jest ok, jest taki kochaniutki, marze, zeby byc juz w domu pozdrawiam!"

SMS od samej siebie:p Urodziłam córeczkę Dagmarke przez cc. 1.05.11r. o 14:25 ważyła 3950g i 55 dł dostała 8 punktów. Przepraszam, że dopiero teraz ale nie byłam na siłach:(

od siebie:
W końcu ukochany i wyczekany powrót do domku :* pozdrawiam wszystkie cioteczki z BB i dzięki za kciukasy...

reklama
Do góry