Hej, ja niestety nadal w szpitalu. Na 99% wyjdę jutro ale wolę się już tak nie nastawiac bo wyjdzie jak dziś rano. W nocy o 5 zaczęły mi się skurcze i słabsze, ale są do teraz. Do tego odstawili mi fenoterol i powiedzieli, że albo urodze albo wyjdę. Na razie jestem bliżej tej drugiej opcji na szczęście, tak więc obym już jutro pisała do Was z domku. Podczytuje Was i widzę że wszystko dobrze, tak więc cieszę się bardzo i oby tak dalej. Buziaki
reklama
Gola84
Fanka BB :)
Dziewczyny, pisałam przed momentem do agutka, że wszystkie tu trzymamy za Nią i malutkiego kciuki, odpisała mi (godz.10:57): "Dziekuje bardzo. Czekam juz tylko na kroplówki i mojego lekaarza, który dyzur zaczyna o 12.00. Poki co jestem spokojna. Pozdrowienia dla wszystkich dziewczyn."
A my czekamy na malutkiego Mateuszka
A my czekamy na malutkiego Mateuszka
Hej dziewczyny, nasze malenstwo nie wytrzymało w brzuszku i Filipek urodził się o 11.40, po długich skurczach i 6 godzinach na porodowce.
2700g, 10p apgar, zdrowiutki choć wczesniaczek, urodzony siłami natury
2700g, 10p apgar, zdrowiutki choć wczesniaczek, urodzony siłami natury
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cocca
Fanka BB :)
Dziewczyny, tak się dzisiaj zastanawiałam co u naszej mim i jej maleńkiego Grzesia. Weszłam na jej blog i okazuje się, że nie jest najlepiej. Jakbyście chciały sie dowiedzieć co u nich, to załączam link:
Mama...najlepszy zawód na świecie...
Mama...najlepszy zawód na świecie...
COCA ja też myślalam co u mim zaraz poczytam jak co u nich mam nadzieje że nie jest bardzo źle ((
PONKO KOCHANA JESZCZE RAZ GRATULACJE UCAŁUJ FILIPKA U CIOĆ Z BB ZNÓW SIĘ WZRUSZYŁAM ŻE KOLEJNA ROZPAKOWANA ))))))) DUŻO ZDRÓWKA DLA WAS I SZYBKIEGO POWROTU DO DOMKU
GRATULUJE Z CAŁEGO SERDUCHA BUŹKA :*
PONKO KOCHANA JESZCZE RAZ GRATULACJE UCAŁUJ FILIPKA U CIOĆ Z BB ZNÓW SIĘ WZRUSZYŁAM ŻE KOLEJNA ROZPAKOWANA ))))))) DUŻO ZDRÓWKA DLA WAS I SZYBKIEGO POWROTU DO DOMKU
GRATULUJE Z CAŁEGO SERDUCHA BUŹKA :*
Justanka212
Zaciekawiona BB
Witam kochane troche mnie nie bylo ale to dlatego ze sie rozpakowywalam nie mialam numeru do zadnej wiec melduje sie dopiero dzisiaj po powrocie do domu. Lenka przyszla na swiat we wtorek 11.10.11 o g.13.20 przez CC :-) W galerie zaraz wrzuce zdjecia i czekamy teraz na reszte :-)
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ssabrinaa
Podwójna Mama ☺️
Kopiuje wieści o Iwoneczce i Różyczce:
" Iwoneczka1970 urodziła swoją Różyczkę o 10.25 przez cc!!!!!
Ważyła 3590 a mierzyła 57cm. Cytuję mamę: "śliczna i zdrowa" "
" Iwoneczka1970 urodziła swoją Różyczkę o 10.25 przez cc!!!!!
Ważyła 3590 a mierzyła 57cm. Cytuję mamę: "śliczna i zdrowa" "
Ostatnia edycja:
reklama