ingena wiem bo sama należę do tych ciekawskich i zazdroszczę tobie tej wiedzy nie mniej jednak nie uzbieram pieniążków na test bo za trzy tygodnie ide na wesele psiapsiólki a wiadomo że bez prezentu (a teraz są to pieniążki) nie pójdę - więc przemyślałam sobie to wszystko i chyba wydam te 160 na USG prenatalne a nie na test niestety po prostu nie dam rady finansowo, we wrześniu spłukałam się na wyprawkę do zerówki
reklama
kasiagaw
Fanka BB :)
a my już od dłuższego czasu imiona wybrane mamy. Okaże się pewnie jak dzidzia się urodzi co i jak, ale póki co dla dziewczynki-Zosia, a dla chłopca-Jakub.
marta.frog3
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyny mi lekarka zasugerował że chłopiec ale na USG prenatalnym jak dla mnie guzik widać :-)
ale znalazłam stronkę która się sprawdziła i mi i mojej bratowej i kilku znajomym:-)
napiszcie czy u Was się pokrywa termin i płeć jeśli możecie z góry dziękuję
Kalkulator płci dziecka - Kalkulator ciąży - Ciążowy.pl
ale znalazłam stronkę która się sprawdziła i mi i mojej bratowej i kilku znajomym:-)
augustynka
Oczekująca Mamusia :)
Mi wychodzi, ze dziewczynka. I prenatalne mam za tydzien w sobote. Ciekawe czy b edzie cos widac. Oszaleje z niecierpliwości!
Najwazniejsze zeby zdrowe był, bo wykańczam siebie i dziecko tym chorowaniem
Najwazniejsze zeby zdrowe był, bo wykańczam siebie i dziecko tym chorowaniem
anussia201
Fanka BB :)
marta.frog3-ja sprawdziłam i gdyby to była prawda to Nati powinna być chłopcem
pacynka180
Początkująca w BB
marta.frog3 z kalkulatora wynika,że to będzie chłopiec mój D. by się bardzo ucieszył bo chce chłopca. A ja bym chciała dziewczynkę chociaż obojętnie co się urodzi będziemy szczęśliwi. Najważniejsze by było zdrowe
pacynka180
Początkująca w BB
U nas
synuś : Filip (osobiście mi sie nie podoba ale D. się uparł)
córcia: Olivka
Badzo podoba mi sie imię Kuba ale mam juz dwóch Kubusiów w rodzinie więc chyb a wystarczy, no i Gabrysia mi sie zawsze podobało (takie też mam bierzmowane) no ale cóż, siostra urodziła w maju i nazwała swoją córcię Gabrysia. Znając płeć mozna pomyslec nad innymi imionami a jeżeli nie możecie się zdecydowac zawsze fajnie jest poczytać znaczenie imion
synuś : Filip (osobiście mi sie nie podoba ale D. się uparł)
córcia: Olivka
Badzo podoba mi sie imię Kuba ale mam juz dwóch Kubusiów w rodzinie więc chyb a wystarczy, no i Gabrysia mi sie zawsze podobało (takie też mam bierzmowane) no ale cóż, siostra urodziła w maju i nazwała swoją córcię Gabrysia. Znając płeć mozna pomyslec nad innymi imionami a jeżeli nie możecie się zdecydowac zawsze fajnie jest poczytać znaczenie imion
ingena wiem bo sama należę do tych ciekawskich i zazdroszczę tobie tej wiedzy nie mniej jednak nie uzbieram pieniążków na test bo za trzy tygodnie ide na wesele psiapsiólki a wiadomo że bez prezentu (a teraz są to pieniążki) nie pójdę - więc przemyślałam sobie to wszystko i chyba wydam te 160 na USG prenatalne a nie na test niestety po prostu nie dam rady finansowo, we wrześniu spłukałam się na wyprawkę do zerówki
skłamałabym, że nie ma czego zazdrościc heh ale trochę jest (ale wiadomo wszystko okaże się dopiero na USG). Rozumiem Cię w 100% jeśli chodzi o pieniążli ja ten test z chlopiecczydziewczynka.pl zrobiłam pod wpływem wielkich emocji . Ale jeśli chodzi o spłukanie to wiem o czym mówisz, ja mimowolnie kupuję bardzo dużo rzeczy, obiecałam sobie, że nie będę tak robic ale to się po prostu nie da hehe. A Ty i tak świetnie ulokujesz te pieniążki :-):-) . Zazdroszczę Ci wesela przyjaciółki, strasznie bym chciała się na jakieś wybrać ale to już dawno po czasie wesel wśród moich znajomych. Mam nadzieję, że będziesz się bawiła super, a w zasadzie bawili super (razem z maleństwem).
reklama
Mi się nie pokrywa a bynajmniej z synkiem - miał być dziewczynką wg tego kalendarza więc nie wiem czy teraz wierzyć w to że ponownie "dziewczynka"Cześć dziewczyny mi lekarka zasugerował że chłopiec ale na USG prenatalnym jak dla mnie guzik widać :-)
Dziękuję :*. Niestety obawiam się że nie będę się dobrze bawić ostatnio chodzę spać o 20tej, w ciągu dnia chodze wykończona i męczą mnie mdłości boję się że na weselu nie będzie lepiej ;(skłamałabym, że nie ma czego zazdrościc heh ale trochę jest (ale wiadomo wszystko okaże się dopiero na USG). Rozumiem Cię w 100% jeśli chodzi o pieniążli ja ten test z chlopiecczydziewczynka.pl zrobiłam pod wpływem wielkich emocji . Ale jeśli chodzi o spłukanie to wiem o czym mówisz, ja mimowolnie kupuję bardzo dużo rzeczy, obiecałam sobie, że nie będę tak robic ale to się po prostu nie da hehe. A Ty i tak świetnie ulokujesz te pieniążki :-):-) . Zazdroszczę Ci wesela przyjaciółki, strasznie bym chciała się na jakieś wybrać ale to już dawno po czasie wesel wśród moich znajomych. Mam nadzieję, że będziesz się bawiła super, a w zasadzie bawili super (razem z maleństwem).