reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Płeć oraz imiona kwietniowych maluszków.

Może nie będzie tak źle:). A nuż się okaże, że impreza przednia. A przecież do 20 też się można pobawić;). Trzymaj się cieplutko!:)

reklama
no mi się teoretycznie sprawdziło, bo na teście z moczu wyszła mi dziewczynka i w tym też dziewczynka:) tylko wiadomo, że to jeszcze nie 100% pewności

Dziewczęta mam dylemat pomiędzy Fabiankiem a Gracjankiem. Powiedźcie mi które Wam się bardziej podoba bądź które absolutnie nie podoba.
Dla dziewczynki bezapelacyjnie Marcelinka.

syneczki nie obraz sie ale gracjan kojarzy mi sie z tym panem..gracjan roztocki (wygoglooj sobie) ..ale to tylko moje zdanie, zawsze bedzie tak że imie sie komus bedzie z czyms kojarzyło. imiona w takim stylu nie sa w moim typie, ale widzę, że wy idziecie takim torem:) i to fajnie, imiona napewno sa dosyć orginalne:) jak to sie mówi o gustach sie nie dyskutuje:)'my mamy narazie Iga, Lena i wiem, że nie każdemu te imiona sie spodobaja, ale tak juz jest:)

Dla chłopca podobają mi się imiona : Dominik, Aleksander, Tymoteusz i Mateusz. Natomiast mój M chciałby , aby synek miał imię po nim , czyli Krzysztof:dry: Ja zgodziłam się tylko, żeby dać tak maluszkowi na drugie imię.;-)
Nad imieniem dla dziewczynki w ogóle się nie zastanawiałam bo wszystko mi mówi, że będzie chłopczyk.

Syneczki a mnie imię Gracjan bardzo się podoba:tak: Z tych 2 , które podałaś zdecydowanie wybrałabym Gracjana:-)

Syneczki - hmm kurde to i to fajne! Miałam kiedys kolege w Niemczech nazywał sie Fabian i był fajny! Na podwórku jadł mrówki heheheh serio. A na studiach w grupie miałam Gracjana - bardzo fajny koles! Wiec i to i to imie fajne ;)))) :-)
A o Marcelinie to nie mówie heheheheh ;))):-D

magda85 - Lena bardzo mi się podoba. Moje córka chce własnie Lene - bo w przedszkolu tak ma na imie jej najlepsza kolezanka.

mi Lena sie podoba, ale zdrobnienie Lenka niebardzo:) tak samo z Igą:) ale do Damiana mówie głównie Damian, żadko Damianek, zdaża sie jeszcze Damianos:p

reklama
Do góry