reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Planowane narodziny- dane do listy grudniowych mam

Wpisałam zmiany, proszę sprawdzić czy nie porobiłam błędów oraz czy nikogo nie pominęłam :-)
Nie zmieniałam dat porodu- na początku ustaliłyśmy, że na tej liście trzymamy się daty OM i zobaczymy co z tego wyjdzie, a już nie długo oj nie długo - mi została 94 dni
:-):szok::szok:
o kochana gdzie sie podziewalas tak dlugo ;) fajnie ze jestes, trolche nadrabiania bylo :p

reklama
U mnie data przesunęła się-jej się muszę trzymać, bo cykl miałam prawie 40 dniowy i usg się z ginka trzymamy - dokładny termin mam na 7 grudnia (bo według ostatniej miesiączki byłabym listopadówka..a to nie prawda, bo do owulacji nie miałam 2 tygodnie, tylko ponad 3:-):-)

Ja z kolei mam termin na 27.11 według OM ale tak jak u Lilijki z owulacją było różnie:-) więc niech zostanie 4.12;-)
tylko zmiana imienia-Lenka:-D ostatecznie

ojjjjj ,ale długo mnie nie było ! A już od ponad tygodnia po 3D wiemy,że moje przeczucie stało się rzeczywistością :-) BĘDZIE GABRYSIA !!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Do góry