reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pierwsze ząbki naszych maluchów

reklama
panistepelek, nie martw sie, ja sama mialam pierwszego zeba jak mialam ponad 14 miesiecy!!
a mam cudnie zdrowe za to, odpukac NIC sie nie dzieje, na palcach jednej reki zlicze, ile razy bylam w zyciu u dentysty. odpukac! bo nie nzosze ;-)

moj Fiol mial 10 miesiecy, a Masio.. wsty sie przyznac, nie jestem pewna, ale z 8 lekko. takze nie ma to tamto, wyjda na bank :-)

u nas Fiol ma juz wszystkie (ostatnio mu patrze w paszcze, a piatki juz wyszly nie wiadomo kiedy!!), a Masio dwa dolne :-) gorne sie pokazaly na horyzoncie, ale jeszcze troche :-)

U Twojej Klaudii nie ma zabkow a mojej juz wychodza trojki,jutro postaram sie przeliczyc ale kilkanascie juz ma. Tak samo bylo z Vanesska ze szybciutko wszystkie jej wyszly.

Zuzia ma 9 ząbków i idą następne czwóreczki. Po tym jak wyszły 1 i 2 było ponad 3 miesiące spokoju. A wczoraj pojawiła się pierwsza górna czwóreczka:-):-)

reklama
My jesteśmy na etapie wyżynania się dolnych dwójek . Niestety z goraczką i lekką biegunką . :-:)-(
Kiedy powinnam się zgłosić do lekarza , jak ma już od trzech dni temperature podwyższoną ??

Do góry