reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

pierwsze ząbki naszych maluchów

Zuzia ma 9 ząbków i idą następne czwóreczki. Po tym jak wyszły 1 i 2 było ponad 3 miesiące spokoju. A wczoraj pojawiła się pierwsza górna czwóreczka:-):-)
Witaj,chyba sie nie znamy? Zapraszamy Cie na watek glowny majoweczek :tak::-)

Mini z podwyzszona temeratura to wogole nie ma co isc do lekarza i tam zlapac jakies chorobstwo,chyba ze po 3 dniach wysokiej goraczki ponad 38' to wtedy tak,warto pokazac dziecko zeby sprawdzic czy jakas choroba sie nie rozwija.Ale zawsze jesli chcesz byc spokojniejsza przeciez mozesz isc...

reklama
mojemu Szymonkowi chyba idzie dolna dwójka, bo robi mu się powoli dziurka i miał wczoraj podwyższoną temp. Mam nadzieję, że to od ząbka a nie od czegoś innego... oby...

Ja dobrze wiecie moja Klaudia nie ma jeszcze ząbków o doktórka powiedziała dzisiaj, że mamy poczekac jeszcze miesiąc i jak nadal nic nie będzie to dostaniemy skierowanie do stomatologa na prześwietlenie.

Panistepelek na każde dziecko przyjdzie czas.

Ja też czekałam, aż pare dni przed roczkiem wyszła prawa dolna jedynka. Teraz jest też już druga i lewa dwójka górna, a prawa się przebije lada dzień. Dodatkowo ida jedynki górne i dwójki dolne. Jej buziaki nei sa już takie słodkie, bo już pare razy zdążyła mnie dziabnąć, raz aż do krwi:sorry:

Ja dobrze wiecie moja Klaudia nie ma jeszcze ząbków o doktórka powiedziała dzisiaj, że mamy poczekac jeszcze miesiąc i jak nadal nic nie będzie to dostaniemy skierowanie do stomatologa na prześwietlenie.
Nie martw sie na zapas. Corka mojej kuzynki miał pierwsze ząbki gdy skończyła 14 misięcy i w ciągu 2 tyg miała 10 zębów:-D:-DSzok!!!

No i wyłazi w końcu Borysowi ten siódmy ząb , już go widać , choć jeszcze się nie przebił :angry:
Lewa dolna dwójka

reklama
Do góry