reklama
Sun flower35
Fanka BB :)
W sumie to gratuluję braku wyobraźni.Chciałam jeszcze dodać bo widzę ze nie napisałam tego ze wczoraj wspolzylismy ale nic mi się nie dzieje żadnych bólów i krwawienia
monitkaz
Juz nie przesadzaj, żyje. Znam masę par które nie czekały do wizyty.W sumie to gratuluję braku wyobraźni.
monitkaz
To dobrze, a kiedy masz wizytę? Bo co niektóre to Cie zjedzą, bo robiłaś to przed wizyta.Chciałam jeszcze dodać bo widzę ze nie napisałam tego ze wczoraj wspolzylismy ale nic mi się nie dzieje żadnych bólów i krwawienia
Sun flower35
Ale czego to dowodzi? Bo chyba tylko temu ile osób ma zerową wiedzę w temacie połogu. Albo co gorsza, że nie umie panować nad swoim popędem seksualnym.Juz nie przesadzaj, żyje. Znam masę par które nie czekały do wizyty.
To, że zagoiło się z zewnątrz, nie znaczy, że w środku jest ok. A jeżeli wewnątrz się nie wygoilo (a to może stwierdzić tylko ginekolog w czasie wizyty) to współżycie to proszenie się o infekcję. Niepoważne. I to robią rodzice, ludzie, którzy z zasady powinni mieć trochę oleju w głowie i być odpowiedzialni.
G
gość _199
Gość
Ja o dziwo po cesarce miałam tak dramatyczna cytologię, że gdybym uprawiała seks mogłabym sobie poważnie zaszkodzić. Tego nigdy nie wiesz co jest w środku. Teoretycznie po cesarce mogłabym po tygodniu uprawiać seks, ale mam trochę rozumu.Juz nie przesadzaj, żyje. Znam masę par które nie czekały do wizyty.
monitkaz
@ness. @Sun flower35 No chyba, ze tak....to ok, ale jest masa osób, które nie czekaja tych 6 tyg. Ja co prawda zrobilam to, nie mając wiedzy, ale 2 dni przed wizytą
Sun flower35
Wiesz, nie piszę tego złośliwie. Ale jest też masa kobiet, która pije lub pali w ciąży. Co nie znaczy, że jest to właściwe i godne naśladowania. Serio, to nie jest tak, że ktoś sobie te 6 tyg wymyślił wszystkim na złość, żeby nie uprawiali seksu. Wizyta po porodzie to kwestia bezpieczeństwa. Oczywiście można iść wcześniej i jak ginekolog pozwoli to i seks uprawiać wcześniej. Ale serio nic bez konsultacji.@ness. @Sun flower35 No chyba, ze tak....to ok, ale jest masa osób, które nie czekaja tych 6 tyg. Ja co prawda zrobilam to, nie mając wiedzy, ale 2 dni przed wizytą
reklama
po tym co poczytałam jak ludzie na moj post zareagowali dzwoniłam dzisiaj rano do mojego ginekologa i mam jutro wizytę wiec to się okaże czy muszę się martwić czy nie ale sam ginekolog potwierdził ze jeżeli czuje się dobrze to nie mam o co się martwić bo jak niektóre panie napisały ze każda kobieta inaczej ma organizm może szybciej się organizm regenerować albo nieTo dobrze, a kiedy masz wizytę? Bo co niektóre to Cie zjedzą, bo robiłaś to przed wizyta.