reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

pieluchy wielorazowe

RZeczywiście wielorazówki fajnie chłona wiekszą częśc zawartości, jednak po dłuższym ich uzywaniu i także z nich potrafi cos wyskoczyć bokiem:)
Sama uzywam ITTI BITTi D'lisch

reklama
RZeczywiście wielorazówki fajnie chłona wiekszą częśc zawartości, jednak po dłuższym ich uzywaniu i także z nich potrafi cos wyskoczyć bokiem:)
Sama uzywam ITTI BITTi D'lisch

Jeżeli pieluszki przeciekaja, to mogą być zatłuszczone, wtedy trzeba je wymoczyc w wodzie z dość dużą ilością płynu do naczyń, ważne żeby był bez balsamów, po nocy w takim roztworze pieluszki trzeba bardzo dokłądnie wypłukać i wyprać jak zwykle, powinno zlikwidować przecieki

fajnie że nam sie tak watek rozwinoł :)
ja na razie nie mam co pisac bo jeszcze mi sie synuś nie urodził ale już sie nie moge doczekac kiedy z nami będzie i kiedy mu założe pierwsza pieluche wielo :)

fajnie że nam sie tak watek rozwinoł :)
ja na razie nie mam co pisac bo jeszcze mi sie synuś nie urodził ale już sie nie moge doczekac kiedy z nami będzie i kiedy mu założe pierwsza pieluche wielo :)

A to pierwsze twoje dziecko? Już niedługo będzie z wam, nawet się nie obejrzysz :) A na jakie pieluszki wielo się zdecydowałaś?

Agahk tak to nasze pierwsze dziecko :) ja postawiłam na otulacze i kieszonki - wydają mi sie najodpowiedniejsze dla mnie :) mam nadzieje że sie sprawdza bo mam już wszystko :) od kosza przez olejek herbaciany i zestaw pieluch do dodatku baombino mio do odkazania :)

no hej, nie bylo mnie z miesia cna waszym wątku, jakoś zajęłam się intensywnymi przygotowaniami. ja tez stawiam na kieszonki i otulacze. mam papoose, baby land i bambino mio. a teraz jeszcze mąż mi zamowil takie w krówki ale nie wiem jaka firma, idzie z ebaya...juz si enie mogę doczekac. do szpitala spakowane są coprawda pampki, bo nie ma innej mozliwosci, ale zestawik wielo w domu juz czeka ;)

Future no ja do szpitala tez pampki będe miała tzn do puki sie pierwsza paczka nie skączy a potem wielo :)
no i kurcze u Ciebie to już lada moment :) szczesliwego rozwiązania i koniecznie daj znać jak tam pieluszki sie Wam sprawują w praktyce :)

ja używałam z musu (drugie dziecko miało uczulenie na wszystkie pampersy na rynku) fajnie się sprawdziły takie :
BambinoMio z majtkami wielorazowymi. Oczywiście dobrane do wagi dziecka.

reklama
Do góry