krysiaczek86
Fanka BB :)
chyba były miłe, bo jakoś tu cichutko ostatnio...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie, w dodatku wobrażają sobie stosy prania i prasowania i umęczoną matkę stojącą nad dymiącym garem gotujących się pieluch, a to już nie te czasy. Ja piorę pieluchy co 2-3 dni i kosztuje mnie to ok. 1/2 h pracy, nie ma to wpływu na jakość i ilość moich kontaktów z dziećmi Znam gorsze złodzieje czasu np. internetzADZIWIA MNIE TO ŻE JEŚLI RODZIĆ MÓWI ZE UŻYWA WIELORAZOPWYCH WIĘKSZOŚĆ MYŚLI ZE TO TETROWE ! Jeszcze długa droga przed nami by pokazac innym mamom ze wielorazówki istnieją i wg mnie sa zdrowsze i bardziej ekonomiczne
Ja wolę pieluchy jednorazowego użytku, są bardziej chłonne i wygodne w użyciu. Teraz rynek daje tyle możliwości wyboru, że nie trzeba się za każdym razem brudzić przy zmianie.