Moja Lenka juz drugi raz zrobila kupsona ktory zamiast z tylu caly wyladowal na przodzie pampersa czyli doslownie mowiac na cipce. Nie wiem w czym jest problem bo nie zmienilam sposobu zakladania pampka a kupa laduje nie tam gdzie zawsze Dla mnie jest to malo fajna sprawa bo musze jej wtedy bardzo dokladnie cipke wyczyscic i zawsze sie boje ze moze niedokladnie jest wytarta i cos sie jeszcze jej tam przyplacze. Musialam w ten sposob resztki tej bialej wydzieliny stamtad usunac bo inaczej nie udalobymi sie wyciagnac resztek kupy :-( Macie jakies podejrzenia dlaczego tak jest i co zrobic zeby na przyszlosc kupa ladawala na pupie ?
Aha no i jeszcze mi sie przypomnialo ze mialam pytanie odnosnie kremow.
Otoz ja uzywam penatena do smarowania pupy i smaruje ja ostatnio po kupach ale dla mnie ten krem jest jakis taki ciezki do rozmasowania na skorze. Mam wrazenie ze ja bardzo tre zeby wsmarowac ten krem chociaz mala nie protestuje ale nie wiem czy kazdy krem ma taka konsystencje czy sa tez takie ktore sa bardziej wodniste i latwiej sie rozprowadzaja?
Zawsze tez mam dylemat czy zostawic cienka warstwe kremu na skorze czy wszystko dokladnie wetrzec. Przy tym kremie to musialabym faktycznie ostro go wcierac zeby sie caly wchlonal wiec jak na razie zostawiam lekka warstwe na skorze ale nie wiem czy dobrze robie :-(
Aha no i jeszcze mi sie przypomnialo ze mialam pytanie odnosnie kremow.
Otoz ja uzywam penatena do smarowania pupy i smaruje ja ostatnio po kupach ale dla mnie ten krem jest jakis taki ciezki do rozmasowania na skorze. Mam wrazenie ze ja bardzo tre zeby wsmarowac ten krem chociaz mala nie protestuje ale nie wiem czy kazdy krem ma taka konsystencje czy sa tez takie ktore sa bardziej wodniste i latwiej sie rozprowadzaja?
Zawsze tez mam dylemat czy zostawic cienka warstwe kremu na skorze czy wszystko dokladnie wetrzec. Przy tym kremie to musialabym faktycznie ostro go wcierac zeby sie caly wchlonal wiec jak na razie zostawiam lekka warstwe na skorze ale nie wiem czy dobrze robie :-(
Ostatnia edycja: