reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pielęgnacja maluchów

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lenkaa, krem do pupy to ma najlepszy Mytosil, taka zolta tubka w zoltym kartoniku, ja wlasnie ten kupilam do pupy. Jest na tym moim zdjkeciu. Tutaj dostepny tylko w aptekach, nie wiem, czy w Polsce jest. Tutaj pediatrzy tak polecaja do kapieli i do kremowania to Mustela, a do pupy to Mytosil.

reklama
Dzięki Agate za informację - mytosilu u nas nie ma, to chyba wasz krajowy specyfik, coś jak nasz linomag. Już kupiłam 5 opakowań 100g. kremu do pupy musteli- ma dosyć dobre opinie - zastanawiałam sie czy jeszcze nie dokupić, ale znalazłam opinię babki że jest niezwykle wydajny i przez 16 m-cy zużyła 4 takie tubki - to wychodzi że mam zapas na cały okres pieluszkowy :-D

Dokladnie, te kremy sa bardzo wydajne i nie stosuje sie ich na codzien, tylko jak pupka jest zaczerwieniona. Mytosil ladnie tez wysusza i goi wszelkiego rodzaju wypryski, czy potowke. Ten z Musteli powinien miec podobne dzialanie. Napewno tez jest dobry, jak wszystkie kosmetyki tej firmy.

Dokladnie, te kremy sa bardzo wydajne i nie stosuje sie ich na codzien, tylko jak pupka jest zaczerwieniona. Mytosil ladnie tez wysusza i goi wszelkiego rodzaju wypryski, czy potowke. Ten z Musteli powinien miec podobne dzialanie. Napewno tez jest dobry, jak wszystkie kosmetyki tej firmy.

Agate ja kupiłam właśnie ten na codzień - do każdorazowej zmiany pieluchy i tak jest na nim napisane, z resztą z opinii w necie też wynika że matki stosują go przy każdej zmianie - jak linomag. On ma zapobiegać odparzeniom, bo na te już powstałe jest za słaby. Jakby się pojawiły to wtedy zastosuję sudocrem. Ale zapach ma super - taki dzieciowy i faktycznie delikatny bo już się nim sama wypaćkałam w ramach testowania :tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry