reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pielęgnacja maluchów

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ile Wasze maluszki zużywają pieluch? bo mam jakieś dziwne wrażenie ze teraz idzie mi wiecej, a może to przez te upały?

reklama
u nas ostatnio mniej, dużo mniej, bo kup nie robi tak często. dziennie może 5-6 sztuk

my zaczęliśmy używać pampków acitve baby 3 i kurde średnio jestem z nich zadowolona, fakt,ze nic przez nie nie przelatuje, ale kupka ani trochę nie wsiąka w pieluszkę, tylko zostaje na pupie :no:
a wy jakich używacie i czy jesteście zadowolone, bo może się przerzucę

ano właśnie, mnie szlo ok 6-7 dziennie, a ta mądrala się wycwaniła i nie zrobi kupy do mokrej pieluchy, musi mieć czystą:szok:, teraz Lilka duzo pije wody wiec pewnie przez to więcej pieluch idzie, ale zauważyłam ze w nocy mało sika

aga ja nadal jade na 2, ostatnio kupila Huggies standard 2 ( sztywne)isa za luźnei, wiec musiałam jeszcze dokupić 2 pampków, mnie nigdy kupa nie wsiąkała w pampersa, zawsze na pupie :sorry2:

Ostatnia edycja:
próbowałam ja przetrzymać - nic z tego, zaraz po zmianie pieluszki - kupa :baffled:

tzn nie po kazdej zmianie, ma mniej wiecej stale pory robienia kupki, wiec wiem kiedy powinna byc

to może wtedy zostaw ją bez pieluszki a podłóż podkład, albo ręczniki kuchenne, wtedy masz czysta pieluszkę i tylko ręcznik papierowy do wywalenia, tym bardziej, że wiesz kiedy robi kupki, bo u nas to wielka niewiadoma :-)

o raaaju, to u nas przez te upały szło baardzo dużo, ponad 10 na dzień, dlatego, bo bałam się odparzenia i zmieniałam właściwie co 2 godziny, chociaż te pampersy w białym opakowaniu są rewelacyjne, super wchłaniają siuśki i kupkę. Na razie mamy 2, ale 3 też będziemy ich używac. Dostałam parę szt pampersów 3, 4 i 4+ i właściwie różnica jest minimalna, ubrałam też te 4+, od 2 są sporo większe natomiast od 3 niewiele, ale są kiepskie- kupki nie wchłaniają

chyba to nie przejdzie, bo ostatnio leżała 30 min z odkryta sucha pielucha i nic, jak tylko założyłam to sruuu.....

reklama
estragon ja w te upały pozawalałam małemu jak najwięcej bez pieluszki leżeć

krewetka to faktycznie cwaniara z małej Lilianki :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry