- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
my zaczęliśmy używać pampków acitve baby 3 i kurde średnio jestem z nich zadowolona, fakt,ze nic przez nie nie przelatuje, ale kupka ani trochę nie wsiąka w pieluszkę, tylko zostaje na pupie
a wy jakich używacie i czy jesteście zadowolone, bo może się przerzucę
a wy jakich używacie i czy jesteście zadowolone, bo może się przerzucę
ano właśnie, mnie szlo ok 6-7 dziennie, a ta mądrala się wycwaniła i nie zrobi kupy do mokrej pieluchy, musi mieć czystą, teraz Lilka duzo pije wody wiec pewnie przez to więcej pieluch idzie, ale zauważyłam ze w nocy mało sika
aga ja nadal jade na 2, ostatnio kupila Huggies standard 2 ( sztywne)isa za luźnei, wiec musiałam jeszcze dokupić 2 pampków, mnie nigdy kupa nie wsiąkała w pampersa, zawsze na pupie
aga ja nadal jade na 2, ostatnio kupila Huggies standard 2 ( sztywne)isa za luźnei, wiec musiałam jeszcze dokupić 2 pampków, mnie nigdy kupa nie wsiąkała w pampersa, zawsze na pupie
Ostatnia edycja:
ano właśnie, mnie szlo ok 6-7 dziennie, a ta mądrala się wycwaniła i nie zrobi kupy do mokrej pieluchy, musi mieć czystą
ale cwana :-)
to może wtedy zostaw ją bez pieluszki a podłóż podkład, albo ręczniki kuchenne, wtedy masz czysta pieluszkę i tylko ręcznik papierowy do wywalenia, tym bardziej, że wiesz kiedy robi kupki, bo u nas to wielka niewiadoma :-)
estragon
mamusia synusia:P
o raaaju, to u nas przez te upały szło baardzo dużo, ponad 10 na dzień, dlatego, bo bałam się odparzenia i zmieniałam właściwie co 2 godziny, chociaż te pampersy w białym opakowaniu są rewelacyjne, super wchłaniają siuśki i kupkę. Na razie mamy 2, ale 3 też będziemy ich używac. Dostałam parę szt pampersów 3, 4 i 4+ i właściwie różnica jest minimalna, ubrałam też te 4+, od 2 są sporo większe natomiast od 3 niewiele, ale są kiepskie- kupki nie wchłaniają
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.