reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pielęgnacja maluchów

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mamy tez Mustelę z filtrem 50, ale jeszcze nie używaliśmy.

My też mamy Mustele, nie uczula, ale jest straaasznie gęsta i biała i nasmarowane nią dziecko wygląda jskby było sine... no trudno...

wczoraj mała miala tylko tetrówke i nawaliła do niej sporawo... najpierw przeplukałam a potem dzisiaj wyprałam w dzidziusiu.. żadnej nawet najmniejszej plamki ani śladu po tej grubszej sprawie....[/B]

....mała nosi tetrówki?

reklama
Ja piorę w "Bobasie" i niestety nie odpiera.
Dobrze wiedzieć, że "Dzidziuś" sobie z tym radzi:tak:

Moja Nadusia waży już 3800 g(waga wyjściowa 3190),a dopiero 13 dni:eek: Będzie grubas;-) Problemy brzuszkowe nas nie opuszczają:-:)-:)-( Nie mam na nic czasu :-(

Lovela nie odpiera kupek:dry:Ja mam na słońce krem linomag sun,niestety jest tę gęsty i ciężko się rozsmarowuje.

My też mamy Mustele, nie uczula, ale jest straaasznie gęsta i biała i nasmarowane nią dziecko wygląda jskby było sine... no trudno...

....mała nosi tetrówki?

Ja kremow z Musteli przeciwslonecznych nie kupowalam. Ja mam dla dzieci z vichy 50+ capital soleil uvb+ uva mleczko do ciala i twarzy mexoryl xl + mineraly. I po tym dziecko nie jest biale, pieknie sie wchlania, uzywamy od lat dla starszego i teraz dla malego.

Dziewczyny a jak tam buziaczki waszych maluszków? Czy już poznikały poporodowe przebarwienia, krwiaczki, uszczypnięcia bociana, prosaki itp. ? Po jakim czasie? Moja dzisiaj kończy 3 tygodnie. Prosaki są nadal :/ boćkowe szczypanki też. Ciekawa jestem kiedy jej to zniknie.

to takie czerwone plamki o podlozu naczyniowym na czole, gornych powiekach i z tylu glowy powyzej linii wlosow. znikaja do roku czasu.

reklama
Aż do roku? Myślałam, że z miesiąc dwa. Moja aż tak widocznych to nie ma, no ale myślałam, ze szybciej to zginie. No cóż i tak dla mnie jest najpiękniejsza :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry