- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
julita1212
Szczęśliwa mamusia:) Cudownej dwójeczki :*
a ja sie chyba nie umiem obsługiwac ta frida:-zawstydzona/y:
ja też tak myślałam :-)a ja sie chyba nie umiem obsługiwac ta frida:-zawstydzona/y:
jak pierwszy raz użyłam, mały miał babolka w nosku i za nic nie dało się go wyjąć, to wlałam mu kropelkę soli fizjologicznej, odczekałam chwilkę, wtedy przyłożyłam mu do noska a z drugiej strony zaczęłam ciągnąć..
mały też zaczał ciągnąć ale ja byłam silniejsza i babolek nie wyszedł całkiem, ale był już przy wyjściu i delikatnie patyczkiem do uszu wyciągnełam, a mały chyba poczuł wtedy ulgę ;-)
aldonta
Fanka BB :)
ja też tak myślałam :-)
jak pierwszy raz użyłam, mały miał babolka w nosku i za nic nie dało się go wyjąć, to wlałam mu kropelkę soli fizjologicznej, odczekałam chwilkę, wtedy przyłożyłam mu do noska a z drugiej strony zaczęłam ciągnąć..
mały też zaczał ciągnąć ale ja byłam silniejsza i babolek nie wyszedł całkiem, ale był już przy wyjściu i delikatnie patyczkiem do uszu wyciągnełam, a mały chyba poczuł wtedy ulgę ;-)
w kwestii noska wiele dziewczyn kupowało Sterimar.....i mam pytanie....który? sterimar baby? czy inna opcje? doradzcie
aldonta
Fanka BB :)
Ja mam sterimar i to to samo co spray fridy... sól fizjologoczna w delikatnej mgiełce... psikam 2 razy dziennie i gluciki wyciągam gruszką...
no ale który masz bo sa 4 czy 5 rodzajów
w tym sterimar baby...........
reklama
Chciałam się Was podpytać jak wygląda kąpiel w krochmalu, tzn. jak ją przygotować, bo nigdy takiej kąpieli nie robiłam przy córci, a teraz synuś ma zalecenie raz na jakiś czas zostać wykąpany w krochmalu.
Wampi ja też miałam to zalecone. Efekty super. Moja miała uczulenie po oliwce johnsona i po krochmalu wszystko zeszło. A przygotowałam go w ten sposób. Do małego garnuszka wsyp 2-3 łyżki mąki ziemniaczanej, wlej to do wanienki z wodą do kąpieli. I krochmal dla dzidziusia gotowy. Powodzenia
A teraz ja mam pytanie. Dziewczyny kiedy przeszłyście na pampersy nr 2??? Ja mam na razie cały czas jedynki a mała już ze 4 kg waży. Nie wiem czy jeszcze kupować dużą paczkę czy już nr 2?
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.