aldonta
Fanka BB :)
i to jest bardzo dobre rozwiazanie.....ja też myłam pupke wodą a chusteczki w domu żadziutko.... woda, woda, zdrowia doda....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nawet stosunkowo niedawno potrafiła 7-latkowi posypać mąką tyłek. Do jasnej cholery jak się dzieciak zaczął drapać, nie wiedziałam o co chodzi... W końcu młodemu zrobiłam awanturę z jakiej paki daje się oglądać i co gorsza jeszcze dotykać tam gdzie nikt nie powinien. Poza tym skoro są drzwi do łazienki to chyba po to by w tym miejscu dość intymnym być samemu, tym bardziej, że to kawał chłopa. Teraz ma 7 lat, ale jako 4-latek również był w tych sprawach samodzielny czy w domu czy w przedszkolu. Tylko niestety nie u teściów...