- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
N
nataliak
Gość
przede wszystkim jak dziecko zasnie w takim lezaczku to do lozeczka przenosic. a ile moze w lezaczku byc? nie da sie tego okreslic, po prostu starac sie zeby jak najmniej na poczatku.
noworodka jak najbardziej mozna pod kran ale trzeba sie przelamac do tego na pewno nie zrobimy dziecku krzywdy ale wiadomo ze trzeba nabrac wprawy.
Nataliak - noworodka to moze nie - bo by sie bał...ale jak Antos mial 6 miesiecy - i osobistemu się zesral, a mnie nie bylo, to na reke, dupe pod kran i czesc... tak sie wycfanił...
Jak pytałam, skad taki patent, to mi mowił, ze pol dnia zajeloby mu wyciernie chusteczkami takiej wielkiej kaczki jaką zwalił Antos - bo posrany byl po pachy, a tak ... rach ciach... i juz....
martina969
Filipowa mama
Nataliak - noworodka to moze nie - bo by sie bał...ale jak Antos mial 6 miesiecy - i osobistemu się zesral, a mnie nie bylo, to na reke, dupe pod kran i czesc... tak sie wycfanił...
Jak pytałam, skad taki patent, to mi mowił, ze pol dnia zajeloby mu wyciernie chusteczkami takiej wielkiej kaczki jaką zwalił Antos - bo posrany byl po pachy, a tak ... rach ciach... i juz....
ważne że chciał przebrać w ogóle, bo mąż mojej koleżanki nie chce przebierać swojego synka jak zrobi kupe:-) Synek ma 11 miesięcy a ten go jeszcze nigdy nie przebrał Wiec znajoma jest normanlnie przy dziecku uwiązana, bo on twierdzi że nie wytrzyma tego zapachu a my to musimy wytrzymaywać:-), mógł się przyzwyczaić jak syn był mały i jeszcze jego kupki tak nie śmierdziały jak większego chłopca
martina969
Filipowa mama
Martina ja sobie nie wyobrażam takiej opcji że mój M nie przebiera dziecka....trudno takie sa uroki... raz kupa raz usmiech
hehe:-) ja też sobie tego nie wyobrażam, od razu zastrzegłam mojemu że sie od niczego nie wymiga:-) dziecko jest wspólne więc raca przy nim też Pewnie ja też nie raz będę gdzieś chciała wyjść i tatuś dzidzią musi się umieć zająć:-)
heheh mój pewnie by czekał na mnie haha ;-)
ale miałam kiedyś podobną sytuację z synem znajomej, która pojechałą z mężem rodzić, ja pilnowałam dzieci, a że to był ranek to mały jeszcze w piżamce, nagle patrze, co on ma taką grubą nóżkę i pytam go co to a on ze pielucha, czyli mu się zsuneła..
po chwili leci, ze kupe zrobił...
jak zobaczyłam co tam się działo, cała piżamka, całe plecy i nogi zafajdane, to też do wanny go wrzuciłam i lałam prysznicem ;-) dla niego była to świetna zabawa, bo uwielbiał kąpiele he he. najgorzej jak nagle się zapchało i kupka nie chciała spłynąć..
to co zrobiłam? powiedziałam małemu, żeby tam paluszkiem poleciał to woda zejdzie :-)
to było jakieś 7 lat temu a pamiętam jak by było dziś
heheh mój pewnie by czekał na mnie haha ;-)
ale miałam kiedyś podobną sytuację z synem znajomej, która pojechałą z mężem rodzić, ja pilnowałam dzieci, a że to był ranek to mały jeszcze w piżamce, nagle patrze, co on ma taką grubą nóżkę i pytam go co to a on ze pielucha, czyli mu się zsuneła..
po chwili leci, ze kupe zrobił...
jak zobaczyłam co tam się działo, cała piżamka, całe plecy i nogi zafajdane, to też do wanny go wrzuciłam i lałam prysznicem ;-) dla niego była to świetna zabawa, bo uwielbiał kąpiele he he. najgorzej jak nagle się zapchało i kupka nie chciała spłynąć..
to co zrobiłam? powiedziałam małemu, żeby tam paluszkiem poleciał to woda zejdzie :-)
to było jakieś 7 lat temu a pamiętam jak by było dziś
łzy po plecach .... buhaha... no to mnie ubawiłas
reklama
Ja miłam pomysł zostawić moja Emilkę gdy miała ok 4 miesiecy na chwilkę w łóżeczku bez pieluchy.... dziecko było zachwycone.... wyszłam z pokoju na 5 minut a po powrocie w kupie było wszystko..... ona, łóżeczko i pościel.....
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.