afiliacja sorry ale przypomniałaś mi problem kolegi, którego przyjęliśmy do pracy i na początek dostał adresowanie listów, i on się zapytał czy adresy najpierw ma wpisywać do książki pocztowej czy na koperty ;-);-);-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
N
nataliak
Gość
ja bede ukladac rodzajami, przyblizone rozmiarowo ;P
afiliacja sorry ale przypomniałaś mi problem kolegi, którego przyjęliśmy do pracy i na początek dostał adresowanie listów, i on się zapytał czy adresy najpierw ma wpisywać do książki pocztowej czy na koperty ;-);-);-)
hehe no fakt, może i podobne ale myślę nad rozwiązaniem dzisiaj dośc intensywnie i nie mogę się zdecydować
magda102
Fanka BB :)
Ja Kamilowi układałam rozmiarami, ciuszki miałam w dużej komodzie. I w jednej szufladzie miałam 56, w drugiej 62.... szuflady miałam na tyle duże, że body, śpiochy, kaftaniki - każde miało swoją kupkę. Łatwiej mi było w ten sposób. Wszystko zależy od ile ma się tego miejsca, bo na dobrą sprawę można zrobić kilka takich kupek w pełnej rozmiarówce, mniejsze od góry.
Oleśka1977
Jagody i Jaśki:)
Też tak robiłamJa Kamilowi układałam rozmiarami, ciuszki miałam w dużej komodzie. I w jednej szufladzie miałam 56, w drugiej 62.... szuflady miałam na tyle duże, że body, śpiochy, kaftaniki - każde miało swoją kupkę. Łatwiej mi było w ten sposób. Wszystko zależy od ile ma się tego miejsca, bo na dobrą sprawę można zrobić kilka takich kupek w pełnej rozmiarówce, mniejsze od góry.
A mi koleżanka poleciła zamiast benpathen, krem Medeli PureLan. Działanie takie samo a nie trzeba go zmywać przed karmieniem w odróżnieniu od benpathen. Fakt że droższy jest bo mała tubka ok. 25 zł kosztuje ale ona mi dała całą której już nie użyła z datą ważności do 2011 więc myślę, że przy nim już zostanę Zawsze to jeden wydatek mniej
Ja tez ubranka układałam i rozmiarami i rodzajami... czyli 56 i 62 razem na półce rozdzielone wg rodzajów itd...
Ja sutki smarowałam tylko i wyłącznie swoim mlekiem i to parę razy dziennie... nie używałam żadnych innych specyfików...
Ja sutki smarowałam tylko i wyłącznie swoim mlekiem i to parę razy dziennie... nie używałam żadnych innych specyfików...
reklama
Dzięki dziewczyny :-) To ja w takim razie zabieram sie dziś za pranko i prasowanko :-) i wtedy jeszcze raz przejżę te ciuszki i nie będę patrzyła na tę dziwną rozmiarówkę, tylko poprzykładam ciuszki do siebie i na tej podstawie podzielę wg własnego uznania na te malutkie, średnie i większe :-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.