reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pielęgnacja maluchów

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mi lekarz powiedzieł, że mój synuś będzie malutki- po mamusi, więc napewno te 56 się przydadzą :-)

Ja już gdzieś napisałam, że ja sama ważyłam 4700 i wychodząc ze szpitala z mamą podobno te 62 to były takie na styk :p Nie spodziewam się, że moje dzieciątko będzie poniżej. I dobrze, może mniej będę się bała brać go na ręce, kąpać, itd. Mniejsze prawdopodobieństwo, że taki kloc się wyślizgnie.. :) Gdy urodziła się moja kuzynka była taka malutka, że bałam się ją podnieść bo jeszcze bym coś uszkodziła. Taka kruchutka mi się wydawała.

Na razie się wstrzymuję, wolę osobiście porozmawiać niż przez tel. W dodatku mój M. się ze mnie śmieje i rodzicom opowiada, że w gorącej wodzie kąpana jestem, bo wszystko już chciałabym mieć kupione :-p Tymczasem teściowa obiecała nam, że przywiezie kosmetyki do pielęgnacji niemowląt, bo dostaje dużo tego od firm farmaceutycznych. Wtedy zobaczymy co tam jest i dopiero będę dokupować resztę, więc nie będę teraz zamieszania robić - przyjedzie, to podpytam jakie ma zdanie na ten temat :-)

Ja już gdzieś napisałam, że ja sama ważyłam 4700 i wychodząc ze szpitala z mamą podobno te 62 to były takie na styk :p Nie spodziewam się, że moje dzieciątko będzie poniżej. I dobrze, może mniej będę się bała brać go na ręce, kąpać, itd. Mniejsze prawdopodobieństwo, że taki kloc się wyślizgnie.. :) Gdy urodziła się moja kuzynka była taka malutka, że bałam się ją podnieść bo jeszcze bym coś uszkodziła. Taka kruchutka mi się wydawała.
no to co innego , ja byłam malutka, 2650 moj M, 3200 jak się nie mylę i masz rację takiego maluszka czasem aż strach brać na ręce..
ale spoko damy radę:tak:

to masz okazję, żeby zadzwonić do niej i podpytać:tak:

eee... ja sądziłąm że to do mnie w sprawie tej teściowej pediatry..? tak? bo odpisałam powyżej :-p A tu widzę, że Melodie też zinterpretowała tę wypowiedź do siebie :-p Czy ja już czytać nie umiem? :-p;-):laugh2:

eee... ja sądziłąm że to do mnie w sprawie tej teściowej pediatry..? tak? bo odpisałam powyżej :-p A tu widzę, że Melodie też zinterpretowała tę wypowiedź do siebie :-p Czy ja już czytać nie umiem? :-p;-):laugh2:
do ciebie, do ciebie i melodie chyba też do ciebie, zebys nam potem relacje zdała:tak:

Dziewczynki, Viburcol nie jest na receptę!!!
I rzeczywiście jak pisała nataliak bepanthenu nie trzeba zmywać przed karmieniem.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry