reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***Pielęgnacja listopadowych Bobasów***

larvuniu...przepraszam ze się wtrącam
ale przemysl proszę zakup fotelika za 99zł?
chodzi mi o bezpieczeństwo maluszka w takim foteliku w czasie jazdy.
naprawdę warto przed zakupem fotelika przejrzeć jak wypadł model który nas interesuje w crash testach
przepraszam,ale jestem zboczona w tym temacie i ponieważ bardzo jeżdzimy autem uważam ze musimy zapewnic dziecku maximum bezpieczeństwa zeby w razie wypadku nie pluć sobie w gębę że załowalismy 700-800zł na fotelik!

to tylko moje zdanie i chciałam o tym napisać aby chociaż skłonić Was do przeglądnięcia tych stron
mojeauto.pl
mojeauto.pl
Archiwum listy dyskusyjnej citrotech
fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci

mirka...bira...naprawdę świetny wybór:tak::tak:

reklama
pati .... wiem ...dzieki... szczegolnie gdy dzieci sa takie malutkiem warto zaiwestowac , ja mam wozek quinny wiec tez mi do niego pasuje i moge uzywac raz gondoli, a raz fotelika na wozku ... no i pozniej spacerowke

fotelik
ja musze tez kupic, bo mam jeden do 8 kg. Maly juz niedlugo wyrosnie z niego. Teraz jest u nas promocja w tesco za 99zl foteliki z 5poziomym oparciem od 0- 18 kg. Jutro go kupie. Musze, bo wracam do pracy i malego bede odbierac od babci niechce targac fotela razem z malym a tak na stale bedzie w moim autku.

larvuniu...przepraszam ze się wtrącam
ale przemysl proszę zakup fotelika za 99zł?
chodzi mi o bezpieczeństwo maluszka w takim foteliku w czasie jazdy.
naprawdę warto przed zakupem fotelika przejrzeć jak wypadł model który nas interesuje w crash testach
przepraszam,ale jestem zboczona w tym temacie i ponieważ bardzo jeżdzimy autem uważam ze musimy zapewnic dziecku maximum bezpieczeństwa zeby w razie wypadku nie pluć sobie w gębę że załowalismy 700-800zł na fotelik!

to tylko moje zdanie i chciałam o tym napisać aby chociaż skłonić Was do przeglądnięcia tych stron
Mojeauto.pl - motoryzacja w Internecie: salon samochodowy, wiadomości motoryzacyjne i inne...
Mojeauto.pl - motoryzacja w Internecie: salon samochodowy, wiadomości motoryzacyjne i inne...
Archiwum listy dyskusyjnej citrotech
fotelik.info :: foteliki samochodowe dla dzieci

mirka...bira...naprawdę świetny wybór:tak::tak:

pati dokladnie to samo chcialam napisac larvuni, wiadomo ze nie zawsze te drozsze sa lepsze ale fotelik za 99zl? :szok: to dla mnie nie fotelik.
Ja mam z mamas&papas Primo vaggio SIP tez od 0-13 kg, ktory zdobyl wiele zlotych i srebrnych medali w testach i zaufanie klientow, zaplacilam za niego jakos 100 funtow plus jeszcze 40 extra za podstawe, ktora sprawia ze fotelik jest bardziej stabilnie przymocowany w samochodzie i ulatwia wsadzanie i wyjmowanie dziecka z auta. :tak: moj synus go uwielbia, zawsze sobie smacznie spi jak gdzies jedziemy autiem czy montuje w wozeczku :-)

Pati, dzięki. Ja przed zakupem fotelika przeglądałam wyniki testów, czytałam dużo opinii na temat różnych. Znajomi też polecali ten fotelik, tym bardzej, że my bardzo dużo jeździmy i nie sa to tylko wyjazdy dookoła komina. Potrzebowaliśmy czegoś naprawdę bezpiecznego. Dlatego też nie uważam tego wydatku za zbędny.

Larvuniu, przyłączam się do Pati i Wisienki, żebyś przemyślała zakup tego fotelka z Tesco. Bezpieczeństwo maluszka jest najważniejsze.

larvunia co do fotelika z Tesco to tez nie polecam . Znajomi mieli kiedyś wypadek z maluszkiem i dziecko było właśnie w foteliku takim teskowym , plastik za który wkłada sie pasy samochodowe podczas uderzenia złamał sie i fotelik razem z dzieckiem wyleciał na zewnątrz samochodu ... SZOK. Jakimś cudem Dziecku nic sie nie stało tylko jakieś otarcie. Ale to jest przykład na to że te foteliki sa robione po najmniejszych kosztach z najbardziej badziewnych materiałów ODRADZAM

Mam do Was pytanie:-)
Ja urodziłam trzy miesiące i cztery dni temu maluszka do tej pory borykam sie z dodatkowymi kilogramami. 14 kg poszło ale to wiadomo była ciąża -zostało mi jeszcze nieszczesne 10kg i to juz sam najprawdopodobniej tłuszczyk.
Do tego w zwiążku z tym że brzuch miałam naprawde duzy skóra na nim i na udach poprostu jest wstrętna wisi mi i jest taka "galaretkowata".
Czy któras z was tez boryka się z tym i jak radzicie sobie?????
I jeszcze jedna rzecz dzisiaj juz nie miałam mleka w piersi:zawstydzona/y:więc pozostało mi tylko butla a myslałam że troche dłużej pociągne.
POZDRAWIAM
KARINA

Pati fajnie że podałas linki szkoda że nie ma oceny fotelika który juz zamówiłam jak on wypada i okazałam się w tym miejścu pierdołą bo nie patrzałam na wyniki testów.

karina ja nic nie chce mowic ale jak mozna nie sprawdzic wynikow testu :confused::szok:
to jest pierwsza rzecz na jaka powinno sie patrzec a nie kolor czy cene.
Bezpieczenstwo zwlaszcza takiego malucha jest najwazniejsze!!!

Pusia az mi dreszcze przeszly,
cale szczescie ze malemu sie nic nie stalo

reklama
karina ja nic nie chce mowic ale jak mozna nie sprawdzic wynikow testu :confused::szok:
to jest pierwsza rzecz na jaka powinno sie patrzec a nie kolor czy cene.
Bezpieczenstwo zwlaszcza takiego malucha jest najwazniejsze!!!

Pusia az mi dreszcze przeszly,
cale szczescie ze malemu sie nic nie stalo

Ja jak sie o tym dowiedziałam to też byłam w szoku i od tamtej pory postanowiłam sobie, że na foteliku nie będę oszczędzać zwłaszcza żę często jeździmy
Wrocław --Nowa sól (150 km) a różni wariaci na drogach jeżdżą

Do góry