reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***Pielęgnacja listopadowych Bobasów***

reklama
Wisienka bardzo bardzo róznie...kurcze nigdy nie patrzyłam na zegarek:-( czasami szybiutko bo np. mały jest marudny i wiem ze długa kąpiel jeszcze bardziej go wnerwi (zwłaszcza że on wcale nie uwielbia się kąpać;-) ) a czasami jak ma super humorek to cała kąpiel z całowanie, śmiechami itp itd schodzi nam godzinkę:-) wiec ciężko powiedzieć:-)

Ja kapie dwojke za jednym zamachem.Matt sie tapla w foczce a Antek sie bawi zabawkami swoimi.
Pozniej ja szoruje Matta a maz Antka.Schodzi nam jakies 15-30 minut.
Po kapieli ja ubieram Matta,karmie i sru do lozeczka.
Maz to samo robi z Antkiem.
Toczymy zawody,ktore szybciej sie wyrobi,ze swoim dzieckiem i szybciej uspi :-D:-D:-D

Ja kapie dwojke za jednym zamachem.Matt sie tapla w foczce a Antek sie bawi zabawkami swoimi.
Toczymy zawody,ktore szybciej sie wyrobi,ze swoim dzieckiem i szybciej uspi :-D:-D:-D

Jak jesteśmy we dwójkę też tak robimy:-D:tak:

Słuchajcie wypróbowałam i polecam:

Hipp żel do kąpieli i mycia z pompką poj. 500 ml b. fajny i ma subtelny zapach dużo lepszy niż podobny do niego Nivea oraz Bobovita zupka jarzynowa z ryżem (to inny dział ale tak przy okazji)

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Ddobre

Do góry