reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

***Pielęgnacja listopadowych Bobasów***

reklama
Wisienka bardzo bardzo róznie...kurcze nigdy nie patrzyłam na zegarek:-( czasami szybiutko bo np. mały jest marudny i wiem ze długa kąpiel jeszcze bardziej go wnerwi (zwłaszcza że on wcale nie uwielbia się kąpać;-) ) a czasami jak ma super humorek to cała kąpiel z całowanie, śmiechami itp itd schodzi nam godzinkę:-) wiec ciężko powiedzieć:-)

Ja kapie dwojke za jednym zamachem.Matt sie tapla w foczce a Antek sie bawi zabawkami swoimi.
Pozniej ja szoruje Matta a maz Antka.Schodzi nam jakies 15-30 minut.
Po kapieli ja ubieram Matta,karmie i sru do lozeczka.
Maz to samo robi z Antkiem.
Toczymy zawody,ktore szybciej sie wyrobi,ze swoim dzieckiem i szybciej uspi :-D:-D:-D

Ja kapie dwojke za jednym zamachem.Matt sie tapla w foczce a Antek sie bawi zabawkami swoimi.
Toczymy zawody,ktore szybciej sie wyrobi,ze swoim dzieckiem i szybciej uspi :-D:-D:-D

Jak jesteśmy we dwójkę też tak robimy:-D:tak:

Słuchajcie wypróbowałam i polecam:

Hipp żel do kąpieli i mycia z pompką poj. 500 ml b. fajny i ma subtelny zapach dużo lepszy niż podobny do niego Nivea oraz Bobovita zupka jarzynowa z ryżem (to inny dział ale tak przy okazji)

reklama
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Ddobre

Do góry