reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***Pielęgnacja listopadowych Bobasów***

women ja tez na Pampersach lece :-):-)
Huggis probowalam i jak dla mnie sa OK, ale tatusiowi cos nie pasuja :sorry2:

a co do husteczek to jak dla mnie najfajniejsze sa Pampers sesitive, a jak nie moge ich akurat kupic to biore jonsona te ziolone z aloe vera, nie wiem czy sa dostepne w polsce.

reklama
Jakich pieluch uzywacie?
Ktos uzywa innych niz pampers?Moze pochwalic inna firme?
Bo ja mam pampersy i chusteczki rowniez i boje sie zaryzykowac cos innego

Ja używam Pampersów. Huggisów też używałam, ale Inga dupsko bardzo przy nich odpażała. Co do chusteczek to teraz mamy Pampers sensitive są super. Wcześniej używałam nivea też były ok. Bambino również. Odradzam chusteczki huggis i pampers pomrańczowy, bo strasznie śmierdzą jak dla mnie:baffled:

Jakich pieluch uzywacie?

Ja uzywam Pampersów i huggiesów - zalezy które sa n a promocji to robię zapas. u mnie te i te się sprawdziły:tak:
A chusteczek tylko BAMBINO - jak dla mnie są super. i za 2 paczki w Rossmanie płace 9,49 zł. Więc najtaniej:tak:

Jakich pieluch uzywacie?

Tylko Huggies Premium 3 dla mnie najlepsze Classic nie lubię może teraz się zmieniły ale za czasów Michała były nie bardzo i używałam Pampers.Później Happy Bella też nawet niezłe były.Chusteczek nie używam ale mam rezerwowe Pampers

ja mam pampersy i to takie dwa rodzaje jedno opakowanie jest zolte (te sa lepsze) drugie zielone
obydwa nr 3
a co do chusteczek to dla mnie penaten jest najlepszy

Jakich pieluch uzywacie?

Ja pampersow ale jak był mlodszy to zdarzały sie tez heppy:-) z husteczek to albo dzidzusie albo biedronkowe:-)

ja po raz drugi jestem wierna Pampersom :-)
rozne pieluszki przetestowalam na Mili dla sprobowania i zadne tak mi nie przypasowaly no i corce ;-) jak Pampers

z chusteczkami w polsce to uzywalam Pampers,Nivea,Bambino
kazde dobre,a zmienilalam je co jakis czas bo zapach mi sie co jakis czas nudzil

teraz uzywam pieluchy Pampers i chusteczki Pampers Sensitive

reklama
Witajcie

Dziewczyny czym smarujecie buziolki maluszkow????Tak normalnie i gdy maluszek mial lub ma wysypke????
Ja z buzka nie moge sobie poradzic normalnie smaruje Clobaza ladnie natluszcza no ale nie pomaga w niczym.
Moj maly niedosyc ze dzisiaj ma dosc mocna wysypke ( juz nie wiem czego sie czepic ale wczoraj pierwszy raz dostal brzoskinke moze to od tego m.in.)to na jednym policzku ma tak sucha skorke ze tworzy sie taki liszajek i jak ta skorka tak zeschnie porzadnie to odstaje i tak jakby luszczy sie.
Moze cos mi poradzicie.

POZDRAWIAM
KARINA

Do góry