reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

***Pielęgnacja listopadowych Bobasów***

Mam jeszcze jedno pytanie jakie jest wasze zdanie na temat wypicia np. piwka????
Ja karmie małego naprzemiennie piersią i butlą jeszcze przed ciążą lubielismy z męzem od czasu do czasu usiąść i wypić sobie jedno piwko na pół zastanawiam się czy można sobie na to pozwolić?????

POZDRAWIAM
KARINA

reklama
ja karmie tylko piersia i pije od czasu do czasu kieliszek wina
wiem ze nie ktore to zkrytykuja ale ja nie mam wyrzutow sumienia

Dzięki za odpowiedź zgadza się niektórzy mówią, że można od czasu do czasu wypić sobie kieliszek winka lub szklaneczke piwka a niektórzy kategorycznie tego zabraniają.
Osobiście myślę że nie powinno to zaszkodzić oczywiście trzeba znać umiar.
Twój Nicolas tak jak mój Szymonek skończył 22.11 juz 2 miesiące????!!!!!!:-)
To Twoje pierwsze dziecko????

Dzięki za odpowiedź zgadza się niektórzy mówią, że można od czasu do czasu wypić sobie kieliszek winka lub szklaneczke piwka a niektórzy kategorycznie tego zabraniają.
Osobiście myślę że nie powinno to zaszkodzić oczywiście trzeba znać umiar.
Twój Nicolas tak jak mój Szymonek skończył 22.11 juz 2 miesiące????!!!!!!:-)
To Twoje pierwsze dziecko????
tak moje pierwsze ,

Co jaki czas wasze maluszki robia kupki????Bo u mnie zmieniło się przy mieszanym karmieniu wcześniej robił mi raz dziennie a teraz nawet na trzeci dzień nie robie.
Dopiero jak podam czopek to zrobi ale nie chce go przyzwyczajać do czopków.

POZDRAWIAM
KARINA

ja tez sobie czasem pozwalam na szklanke piwka albo lampke wina po karmieniu-zalecenie lekarza!!!:-)powiedzial ze raz w tygodniu moge i ze to tez jest dobre dla pokarmu-musimy jesc roznorodnie:-p:tak:

reklama
co do alkoholu to ja akurat jestem przeciwna ;-)
A co do kupki,to byl czas ze robił jedną dziennie a teraz jak z zegarkiem w reku robi 2 rano i wieczorem ale za to smierdzą jak by zrobil 10 naraz ale to po tym mleku Nan Ha no i ochydnie zielone.

Do góry