reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

Gosiek na stronie www.google.es
jest cale mnostwo alergolow ( w Madrycie ),ktorzy na pewno zajeli by sie przypadkiem twojej corki i jej pomogli.Wystarczy ze wybierzesz jednego z nich,zadzwonisz i umowisz sie na wizyte!

reklama
Ja na chwilę powróce do gównego ;-) tematu

Czy to normalne (jak dziecko je już codziennie zupkę i to w sporej ilości), że kupy robią się ciemne?
Dopóki karmilismy sie tylko piersią i dokarmialismy modyfikowanym były żółte, a teraz jakieś zielonobrunatne śmierdziele...

Ja na chwilę powróce do gównego ;-) tematu

Czy to normalne (jak dziecko je już codziennie zupkę i to w sporej ilości), że kupy robią się ciemne?

Oooooooo taaaaaaaaaaaaaaaaaak

Dopóki karmilismy sie tylko piersią i dokarmialismy modyfikowanym były żółte, a teraz jakieś zielonobrunatne śmierdziele...

Śmierdzące a jakże na całą chate ale nie powinny być zielone -znaczy któryś składnik nie wchodzi...

Wg mnie normalne... żołądek zaczyna "inaczej" pracować, trawi inne rzeczy więc kupki przypominają bardziej te dorosłe z koloru...czyli ciemnieją...
A co do zielonego koloru w nich to zgadzam się z 13

reklama
ulanka odwiedzilam duzo stron ale tej jeszcze nie znalam dzieki.

annaoj kce twoja tez ma to samo?Jak sobie z tym radzisz?

No i tekst akaaty mnie rozwalil:-D:-D:-D
U nas tez dwa razy dziennie pewnie tez po tatusiu bo mamusia ma zawsze problemy.

Do góry