reklama
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Jestem pewna w 100% że Markowi idą zęby... od kilku dni strasznie płacze przy zasypianiu, jest niespokojny i w ogóle... dzisiaj się wkurzyłam i posmarowałam dziąsełka żelem... po 10 minutach dziecko zasnęło spokojnie...
Dziewczyny czy któraś z Was wozi już maleństwo w spacerówce (szczegołnie chodzi mi o x-landera w którym spacerówka nie jest zupełnie leżąca) Julka kręci się i strasznie marudzi w gondolce tak jakby jej było w niej niewygodnie
Napisalam na glownym, ze ja juz tak
Oficjalnie zaczęłam zakładać Alicji pampki 4 bez kitu 3 są już zdecydowanie za małe i po 5 przesikaniu powiedziałam dość!
A my nadal uzywamy Bella Happy 2. One sa do 6kg, ale mam taki zapas, ze tylko modle sie zeby mala chociaz jeszcze przez jakis czas je ponosila...
ja na wyjazdach nie raz Szymka myłam tak że do kabiny prysznicowej na dno pieluszkę tam go kładłam i trzymałam pod główkę a drugą ręką myłam .
No wlasnie ja tak moja myje jak mi sie nie chce wyciagac wanienki...
My dzis bylysmy na wazeniu. I durna matka popieprzyla wyniki i wyszlo mi, ze w 3 tygodnie Polka przybrala tylko 160 gram. Tyle co wyszlam, zadzwonilam do Ł i zalamka, ze dziecko glodze itd. On ze mam sie nie denerwowac, a ja juz czarne wizje przed oczami.
Ostatecznie ustalilismy - ze wzorem Aniez - cyckujemy przez tydzien non stop, i za tydzien kontrola. Jesli przybierze- super, jesli nie - wprowadzamy w porze obiadowej zupki, bo ja nie chce dziecka modyfikowanym pchac.
Zalamana wrocilam do domu, od razu Polke do cycka, po ktorym zasnela. Ja nos w ksiazeczke zdrowia jeszcze raz...a tam: 580 gram do przodu w 3 tygodnie.
Sierota ze mnie nieziemska.
Oj to niepotrzebny stres mialas... sierotka haha
Dzięki Aga podpytam jak bedziemy za 2tyg na szczepieniu co o tym mysli. Czuje sie teraz zla mama bo ja myslalam ze to od tych upalow itp, itd ale ona faktycznie caly cos ma na tej skorze. Sprobuja ja jeszcze w krochmalu wykapac jak to nic nie da to na 100% jedzonko nie pasi...
Mozesz tez sprobowac w siemieniu lnianym
dziękuję za pocieszenie Q chyba wyczuł, że się niepokoiłam... i co zrobił... MEGA KUPSZTALA!! w domu wielka radość z powodu kupki
zrobiłam dzisiaj "flaki" drobiowe... mniaaaaaaaaaam!! Mój mąż nienawidzi flaków oryginalnych, a te wszamał aż mu się uszy trzęsły - w dodatku jest to wersja dietetyczna nic tylko jeść i jeść!!
Gratuluje qpy hahaha A co to za 'flaki'??
basia0412
Fanka BB :)
Kici u nas kupa też co 2 -3 dni i to jest normalne ale nie pomagaj mu termometrem chyba że naprawdę maluch się mocno napina i pręży i nie może się wypróżnić sam , bo doprowadzisz do zespołu leniwego jelita. Ja też zawsze czekam na tą kupkę jak na zbawienie właśnie odebraliśmy dwudniową
Mojemu chyba idą ząbki bo wszystko gryzie nie ssie tylko gryzie i ślini się no i puszcza ślinowe bąbelki z buzi + mega maruda się zrobił dobrze że chociaż gorączki nie ma
Mojemu chyba idą ząbki bo wszystko gryzie nie ssie tylko gryzie i ślini się no i puszcza ślinowe bąbelki z buzi + mega maruda się zrobił dobrze że chociaż gorączki nie ma
Ostatnia edycja:
AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
no dziś mamy już 3 "qpe" czyli żąbki w drodze... bo to takie purtane qpki...
Ella znajdzie się kilka rzeczy których Marek nie potrafi a inne dzieciaki potrafią...np. obrót z brzuszka na plecki, chwytanie nóżek, samodzielne chwytanie zabawek... :-) także całkiem normalne dziecko żaden geniusz :-)
Ella znajdzie się kilka rzeczy których Marek nie potrafi a inne dzieciaki potrafią...np. obrót z brzuszka na plecki, chwytanie nóżek, samodzielne chwytanie zabawek... :-) także całkiem normalne dziecko żaden geniusz :-)
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
u nas są nawet 4 kupki dziennie i bardzo rzadkie do tego ślinotok
może to ząbki? hmm
póki co niczego łyżeczką nie wystukałam
może to ząbki? hmm
póki co niczego łyżeczką nie wystukałam
reklama
basia0412
Fanka BB :)
Boże dziewczyny jak przetrwać ząbkowanie u takiego malucha? Ja po 1 i 1/2 dnia wymiękam mały cały czas płacze przed chwilką dałam mu Viburcol mam nadzieję że mu to trochę pomoże no i na szybko wyszłam z nim do apteki i zakupiłam żele do smarowania dziąsełek kurcze wymiękam jak on tak żałośnie płacze i nie może jeść.