AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Kamisia a pije dużo płynów?? Takie zatwardzenie może być z odwodnienia organizmu...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kamisia a pije dużo płynów?? Takie zatwardzenie może być z odwodnienia organizmu...
Lenka też tak ostatnio miała, po 4 kupkach się sytuacja uspokoiła. nie podawaj mleka ani kaszek - tak mi Aniam doradziła i zadziałało. Podaj jej jakiś taki proszek z milionami bakterii;-) Zdrówka dla Natalki!kurcze Natalka coś podłapała od rana zrobiła 4 kupki dwie ostatnie mocno wodniste ja w pracy a ona z K siedzi w domu nie wiem czy zapisać ją do lekarza czy spróbować sama to wyleczyć ehhh rano bardzo jej burczało w brzuszku myślałam że to z głodu więc dałam jej kaszę ale powód był chyba inny:-(
ja mlodemu zrobilam taki syropZdrówka dla Konstancji!
Moja też kaszle strasznie, głównie jak leży a leży tylko wtedy gdy śpi. Może to od tego kataru, że jej wtedy jakoś spływa i przeszkadza? Nie wiem..
Ciocia mi polecała domowej roboty syrop z cebuli, podobno dobry na kaszel. Można go z cukrem lub miodem robić. Tylko nie wiedziała, czy Lenka już go może, czy za mała nie jest? Jak myślicie?