zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
Elvie, nie smaruj niczym przez kilka dni i obserwuj. Moze to podraznienie i samo zniknie, a jesli nie smarujac niczym bedzie gorzej idz do lekarza. Bedzie lekarz mial lepszy obraz do oceny.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
marta a czy wy miałyście teraz szczepienie na odre różyczke i świnkę ?
Dziewczyny czy którejś dzieciaczek miał wysypkę po tym szczepieniu na odrę, różyczkę, świnkę...?? mój dzieć miał wczoraj cały dzień gorączkę, wieczorem już mu spadła od kilku dni był osłabiony... no i myślałam, że kropki które ma to po komarze, ale on ma na całym ciele małe czerwone kropeczki... co więcej myślę, że nawet w buzi je ma bo ciągle się drapie w buzi i ma problem z przełykaniem grudek...![]()
marta a czy wy miałyście teraz szczepienie na odre różyczke i świnkę ?
Dziewczyny czy którejś dzieciaczek miał wysypkę po tym szczepieniu na odrę, różyczkę, świnkę...?? mój dzieć miał wczoraj cały dzień gorączkę, wieczorem już mu spadła od kilku dni był osłabiony... no i myślałam, że kropki które ma to po komarze, ale on ma na całym ciele małe czerwone kropeczki... co więcej myślę, że nawet w buzi je ma bo ciągle się drapie w buzi i ma problem z przełykaniem grudek...![]()
Kici po tej szczepionce może być wysypka to jest poprostu łagodniejsze przejśxcie którejś z chorób i jest to normalne tak mi lekarka powiedziała .