Aga mamy CECLOR...w lipcu tez go mielismy...jest o tyle fajny,ze ma smak truskawkowy i nie mam problemu z podaniem go bo Borys uwielbia;-)Oj wpółczuje Wronka i tobie i dziecku bo przy zapaleniu ucha to z dzieciem masakra totalna... jaki macie antybiotyk? My od razu zastrzyki dostaliśmy przy zapaleniu ucha
Wronka współczuje
Kurde skąd się właściwie te zap ucha biorą ?
U mnie nie przypominam sobie żeby wogóle w rodzinie ktoś miał , ja nie miałam nigdy , mąz też , dzieciaki też nie
Aniam ja tez nie mialam, mój brat nie mial. Mój T podobno miał jak był mały. Weronika miała ale jako 5 latka lekkie zapalenie ucha, a Borys juz drugi raz, na szczęście teraz bezbolesne i w zasadzie przez przypadek wykryłam bo w czwartek miał temperature i byl niespokojny, ale mial 37,7, a poniewaz dziasla spuchniete i slini sie na potege, do tego pcha raczki do buźki to zwaliłam to na zęby. Podałam nurofen i wszystko przeszło. W piatek nie miał temperatury i byl wesoły , ale zauważylismy ,ze ma dziwnie brudne uszko, takie całe oblepione jakby mu coś wyciekło, wiec od razu go zarejestrowaliśmy do laryngologa zeby sprawdzic, skoro on taki wrazliwy. No i sie okazało ,ze jednak ostre zapalenie ucha. Lekarz stwierdził ,ze Wercia mu "sprzedaje" bakterie z przedszkola i dlatego on tak łapie.