reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

hmm a u nas kazdy lekarz do ktorego szlam z nieprzybieraniem na wadze kazal to sprawdzic...nawet gastroenterolog...w sumie to bylo pierwsze co lekarze podejrzewali...tylko u nas z wynikami wszystko w normie bylo. widac co lekarz to opinia:)

my mamy teraz skierowanie na badania, poza morfologia jeszcze elektrolity, wapn, magnez, fosfor,cholesterol,trojglicery, ASPAT, ALAT, fosfataza alkaiczna, TSH, cynk i albuminy...juz mi szkoda Olki jak pomysle o pobieraniu krwi na te wszystkie badania...juz raz je miala robione i pamietam placz...dobrze ze to szpital dzieciecy i babeczki maja wprawe w pobieraniu krwi. ostatnim razem poza lekka anemia bylo wszystko ok, mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie

reklama
a ja sie "pochwale" ze moje dziecko oficjalnie przeszlo (a wlasciwie nadal przechodzi) tzw 3dniowke. Goraczka byla pt-pon, od wczoraj wysypka, dzis jest juz caly w ciapki ale przynajmniej juz temp nie ma, bo to najgorsze bylo.

Martus, 3mam kciuki za Olenke, zeby nawet uklucia nie poczula:)

biedne Borysiątko. Marka tez mi szkoda. mam nadz ze jak wiosna zawita w naszym pieknym kraju to skoncza sie te wszystkie chorubsta.

Oj wpółczuje Wronka i tobie i dziecku bo przy zapaleniu ucha to z dzieciem masakra totalna... jaki macie antybiotyk? My od razu zastrzyki dostaliśmy przy zapaleniu ucha

Wronka my też mamy zapalenie ucha środkowego tzn to już końcówka podawałam małej augmentin (po którym dostała wysypki i stanu grzybicznego na pupci) i pulneo. Laryngolok kazała nam dokładnie czyścić nos solą morską i robić inhalacje 3-4 razy dziennie i widać poprawę. Zdrówka wam życzę !

reklama
Wronka współczuje :(

Kurde skąd się właściwie te zap ucha biorą ?
U mnie nie przypominam sobie żeby wogóle w rodzinie ktoś miał , ja nie miałam nigdy , mąz też , dzieciaki też nie

Do góry