filonka
Fanka BB :)
zdrowka dzieciczkom-biedulki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ehhhh wczoraj bylismy na kontroli i bylo wszystko ok a dzisiaj patrzę a M. ma ropkę w lewym uchu... najlepsze jest to że przy dotyku ucho go nie boli bo i ja go sprawdzam codziennie i lekarz to wczoraj zrobił a dzisiaj takie morze ropki wytarłam wacikiem z zewnątrz że szkoda słów... czekam na kontakt z lekarzem bo moze bez antybiotyku się obejdzie
Aga no i to samo było u nas z miesiąc temu!!! Ucha dotykałam i nic, a wył przy zasypianiu. Dopiero po wypłynięciu ropki lekarz powiedział- tak to było zapalenie.I jak już pęka to podobno tylko ulga dla dziecka. No, a antybiotyk musieliśmy brać.
I teraz też od 4 dni codziennie naciskam uszko i żadnej reakcji, a zasypiać nie chce bez płaczu...