Ah wronka skąd to znam, nasz lekarz pediatra stwierrdzil ze mała musi miec przepychane kanały łzowe chirurgicznie. Ale ja sie nie poddałam i poszliśmy do pediatry prywatnie. Do tej samej pani która leczyła mojego małza a on straszny chorowitek i co dała kropelki i po 5 dniach przeszło i nie wróciło. Taka sama sytuacja z tym lekarzem spotkała nas przy szczepieniu stwierdził dysplazje, pojechalismy to pani doktor i co okazalo sie ze corcia w pelni zdrowa nic jej nie dolega a poza tym okazało się że takich dużych dzieci jakim jest Antonina nie pielu****e sie szeroko. I pani doktor miło powiedziała że jak pan doktor M widzi taką potrzebe to niech sie sam szeroko zapielu****e ;p I teraz chodzimy do niej o ile mozna to nazwac chodzeniem jak oprocz tego nasza corcia ani razu przeziebiona nie była.
Wronia dowiedz sie jeszcze dokładnie bo dla dzieci ze skaza można kupic mleko bebilon pepti jest na recepte ale kosztuje 7zł zawsze to jakas oszczednosc a bebilon to dobre mleko.
Wronia dowiedz sie jeszcze dokładnie bo dla dzieci ze skaza można kupic mleko bebilon pepti jest na recepte ale kosztuje 7zł zawsze to jakas oszczednosc a bebilon to dobre mleko.