reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

cod pieluszek. na początku sprawdziłam bella happy- za grube, szybko nasiakały, nie fajne.

biedronkowe-3 sztuki od kolezanki dostałam- to samo, jakies twarde i wogóle placz
z tesko - te w zielonym opakowaniu, niby taka podróbka pampersa, yez z takimi boblami i fajbanki, ale zbyt duze i grubasne

wiec juz od prawie zawsze używamy pampersa- Pieluszki dla dzieci Pampers Sleep & Play - Pampers.pl i nie zamienie ich na żadne inne. sa super .i na dodatek czesto w wielu marketach sa promocje. i chusteczki tez takie same.

reklama
Filonka - a one nie mają jakiegoś dziwnego zapachu? Kiedyś coś się na ten temat gdzieś naczytałam i z tego powodu nigdy ich nie kupiłam, chociaż są tańsze i często je w promocji widziałam. Może jednak się skuszę;-) Póki co mam 4 ogromne paki zapasów active baby.

My ostatnio testowalysmy te pampersy, i wypadly baaaaardzo dobrze. Lepiej niz te zielone pampersy. Sa ciensze, miekksze, a tak samo dobrze chlonne.
W zeszly weekend zakupilam 2 paki.
youtw9pswVxz7wmGWBzBEd-30.jpg

My ostatnio testowalysmy te pampersy, i wypadly baaaaardzo dobrze. Lepiej niz te zielone pampersy. Sa ciensze, miekksze, a tak samo dobrze chlonne.
W zeszly weekend zakupilam 2 paki.
youtw9pswVxz7wmGWBzBEd-30.jpg

pierwsze widzę
u nas takowych ni ma

rossmanowskie też mi siostra polecała która ma 4 dzieci więc chyba wie co dobre ;-)

No tego akurat mam wrazenie ze nie poprawili, albo jedynie odrobinke. Ale u nas akurat nie ma reguly na ten smrodek - czasem jest wiekszy czasem mniejszy, ale to chyba nie zalezy od pampka.

reklama
Filonka - a one nie mają jakiegoś dziwnego zapachu? Kiedyś coś się na ten temat gdzieś naczytałam i z tego powodu nigdy ich nie kupiłam, chociaż są tańsze i często je w promocji widziałam. Może jednak się skuszę;-) Póki co mam 4 ogromne paki zapasów active baby.

jak dla mnie to mają...ja na początku je akceptowałam, ale potem po każdym zasiusianiu musiałam zmieniać, bo mnie brzydki zapach dobijał...

i kupić plastikowy zmywalny śliniak :-) Mój M kupił Mani zanim się urodziła - przezorny chłop...

hehehehe...

Katik, a jak po nocy z zapachem? od zielonych jedzie na kilometr, az w oczy szczypie...

edit: chyba zmienie nicka. zielona kupa, zielone gluty, zielone smierdzace pampki... ech

hihihihihi, zielono mi, ubawiłam się :-) :-) :-) ale nie zmieniaj, jest ok :-)

Do góry