reklama
Apropos kataru..Adaś też chorował i walczyliścmy z katarem. Koszmar. Musieliśmy we dwójkę trzymać mu głowę i rączki by fridą coś wyciągnąć. Zwykle leżał spokojnie i szło raz dwa, a teraz to jedna wielka histeria. Nie chcę by jakaś trauma mu została i staram się jak mogę, by przebiegało to szybko.
Ze względu na to, że był przeziębiony zażywał Bactrim i niestety nasze szczepienia przesuniete do 11.X :-(
ps. czy jest jakaś mamusia co USG bioderek nie robiła? moja pediatra dopiero mi dała skierowanie! wczesniej jak o tym mówiłam, to nie widziała konieczności
ja nie robiłam USG bioderek, bo ponoć nie ma takiej potrzeby - tak ortopeda powiedział jak bylismy na wizycie...
Alicji zaczęło charczeć w nosku, zakatarzyła się:-(, mam nadzieje, że się nie rozwinie. Chyba Igor ją zaraził.
Byłyśmy u pediatry, dostała fenistil do noska i mucosolvan.
Ania, a fenistil do noska, to co to jest ? nigdy nie słyszałam o tym...
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
dostalam wczoraj na spróbowanie od sąsiadki kilka pieluszek z firmy Babydream tych rosmanowskich. Ona je bardzo chwaliła więc spróbowałam i powiem Wam że jestem zadowolona i chyba się przerzucę na nie....Są chłonne, przyjemne i mięciutkie w dotyku no i taniej niż Pampki wychodzą....U nas Pampki jak nie ma promocji w cenie 55 PLNÓW ZA 72 sztuki:/Używa któraś z was tych pileuszek?
kamisia ja nie używałam tych rosmanowych ale weszłam tu z podobnym pytaniem tylko chodzi mi o pieluchy fioletowe z Tesco czy któraś z was ich używa?
Ja przy Mani - byłam bardzo zadowolona. Teraz u mnie zamiast fioletowych sa takie zielone - i też są ok. Ale co człowiek to opinia, więc musisz sprawdzić na Natalce. Kiedyś Federacja Konsumenta robiła testy pieluszek i te z fioletowe były na drugim miejscu za pampersiakami. A test tu: Federacja Konsumentw - poznaj swoje prawa
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Ania, a fenistil do noska, to co to jest ? nigdy nie słyszałam o tym...
że niby alergicznie mogła zareagować na zmianę miejsca, ale od nocy się pogorszyło, więc mucofluid sama zaordynowałam.
Nocka była fatalna, mała tak rzęziła, budziła się co chwila, straszne. W ciągu dnia lepiej, ale zobaczymy na wieczór.
reklama
e.salamandra
Mama pełną parą
i ja teżhmm nie próbowałam innych pieluch niż huggis i pampers ale dziś mnie korciło żeby kupić. Skoro mówicie ze dobre to może się skuszę