reklama
My już po zabiegu:-)
Czekania ponad 2h, bo przed 8 trzeba zameldować się na IP, a zabiegi od 10. W zabiegowym całe 2 minuty, wrzasku coniemiara, ale zaraz się uspokoiła, wszystko się udało, kanalik udrożniony, oczko już dużo lepiej wygląda. Uff
super, że juz po wszystkim i że jest lepiej.
Hmmm, nie bardzo wiem gdzie tego posta umiescic, wiec daje tu
Polka wlasnie pobila rekord swiata w dlugosci kupy
Lezy na macie z golym tylkiem bo od 2 dni ma mala wysypke na cipulce, i wietrzymy.
Robie obiad, i slysze ze ona steka. Wchodze - a tam z pupki sie wydobywa hehe
No to chwycilam chusteczki pampers, i zbieram... Tak z 7cm dluga. Po chwili doprawia , bez kitu - z 15 cm.... Siadam by napisac tego posta, o ona znow cisnie. Kolejne jakies 4 cm.
No takiej dzdzownicy to jak zyje nie widzialam u takiego malucha...
EDIT
Dzizas, wlasnie wyszly kolejne 2 cm........
no nie mogę w końcu mi ktoś humor poprawił. buhahahahaha Pola is the best!!!!!!!!!!!
Katik
...jestem mamą...
Kongunia, po tym jak od 3 lat zbieram kupy po moim psie w parku, do woreczka... kupy mojego dziecka nie sa mi straszneno to wyszlam na wyrodna matke, bo ostatnio napisalm ze Laurka zrobila kupe bezposrednio kupe na przewijak i mnie to obrzydzilo....
A Poluni gratuluje takiej dluuuugiej kupki
Pola odkad rozszerzyla diete z cycusia na dodatkowe dobroci - robi takie "dorosle" kupalki.Wasze dzieci juz robia 'twarde' kupki??? Moja caly czas ma takie jak na poczatku - musztarda...
Pola odkad rozszerzyla diete z cycusia na dodatkowe dobroci - robi takie "dorosle" kupalki.
Moja jest prawie od poczatku na mleku modyfikowanym, kaszki i sloiczki wprowadzilam poltora miesiaca temu, a kupki takie jak na poczatku... Moze powinnam sie zaczac martwic?
iza813
mama Szymka i Samuela
Wasze dzieci juz robia 'twarde' kupki??? Moja caly czas ma takie jak na poczatku - musztarda...
Moj synek robi gestsza kupe od kiedy je marchewke,nie taka rzadka jak wczesniej
reklama
kamisia1101
Bo teraz serca mam dwa...
u nas już kupy są męskie- jak to określił dzisiaj mój Piotrek....i w konsystencji i zapachu - on tak mówi jak by co- dla mnie qpsztale są Antosiowe....no ale skoro tata mówi tak