reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

reklama
My już po zabiegu:-)
Czekania ponad 2h, bo przed 8 trzeba zameldować się na IP, a zabiegi od 10. W zabiegowym całe 2 minuty, wrzasku coniemiara, ale zaraz się uspokoiła, wszystko się udało, kanalik udrożniony, oczko już dużo lepiej wygląda. Uff

super, że juz po wszystkim i że jest lepiej.

Hmmm, nie bardzo wiem gdzie tego posta umiescic, wiec daje tu:sorry2::sorry2::sorry2:

Polka wlasnie pobila rekord swiata w dlugosci kupy:baffled::baffled::baffled:
Lezy na macie z golym tylkiem bo od 2 dni ma mala wysypke na cipulce, i wietrzymy.
Robie obiad, i slysze ze ona steka. Wchodze - a tam z pupki sie wydobywa hehe
No to chwycilam chusteczki pampers, i zbieram... Tak z 7cm dluga. Po chwili doprawia , bez kitu - z 15 cm.... Siadam by napisac tego posta, o ona znow cisnie. Kolejne jakies 4 cm.
No takiej dzdzownicy to jak zyje nie widzialam u takiego malucha...
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

EDIT
Dzizas, wlasnie wyszly kolejne 2 cm........

no nie mogę w końcu mi ktoś humor poprawił. buhahahahaha Pola is the best!!!!!!!!!!!

no to wyszlam na wyrodna matke, bo ostatnio napisalm ze Laurka zrobila kupe bezposrednio kupe na przewijak i mnie to obrzydzilo....
A Poluni gratuluje takiej dluuuugiej kupki :D

no to wyszlam na wyrodna matke, bo ostatnio napisalm ze Laurka zrobila kupe bezposrednio kupe na przewijak i mnie to obrzydzilo....
A Poluni gratuluje takiej dluuuugiej kupki :D
Kongunia, po tym jak od 3 lat zbieram kupy po moim psie w parku, do woreczka... kupy mojego dziecka nie sa mi straszne
:tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D
Wasze dzieci juz robia 'twarde' kupki??? Moja caly czas ma takie jak na poczatku - musztarda...
Pola odkad rozszerzyla diete z cycusia na dodatkowe dobroci - robi takie "dorosle" kupalki.

magda - to super, ze juz macie to za soba

katik - tez sie dobrze usmialam

u nas kupale sa rozne, raz miekkie raz twarde, a nieraz bobki krolicze hihi

reklama
u nas już kupy są męskie- jak to określił dzisiaj mój Piotrek....i w konsystencji i zapachu - on tak mówi jak by co- dla mnie qpsztale są Antosiowe....no ale skoro tata mówi tak:)

Do góry