oj walczy
no to musi wygrać!! nie ma innej opcji!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj walczy
brawo dla OLI.
a o te skierowanie trzeba sie upomniec? zeby zobić kontrol.
? czy pediatra sam wysyła? my jeszczemnie robilismy zadnego badania , tylko te po ur.
Trzymam mocno kciuki za Julkę, żeby wszystko było dobrze
czy któres z Waszych dzieci ma moze naczyniaczka? pytam bo Z urodziła się z naczyniakiekiem na plecach jest on wypukły mniejszy niz paznokiec na małym palcu, lekarz kazał obserwowac czy nie rosnie... no i niby nie urosło ale ostatnio R zauwazyl podczas kąpieli Małej że jak ją tam dotyka to ona się cała jakby skręca, tak jakby ja to bolało, myślelismy ze to moze przez przypadek tak zrobila, ale po wyjęciu jej z wanienki jak ją wycierałam to delikatnie tego dotknęłam, i ona znow cała sie skrecila w literke C, nic nie płakała, nie wydała żadnego dzwieku nawet tylko ten dziwny odruch...
martwię się tym strasznie
ma moze jakis dzieciaczek cos podobnego?
Trzymam mocno kciuki za Julkę, żeby wszystko było dobrze
czy któres z Waszych dzieci ma moze naczyniaczka? pytam bo Z urodziła się z naczyniakiekiem na plecach jest on wypukły mniejszy niz paznokiec na małym palcu, lekarz kazał obserwowac czy nie rosnie... no i niby nie urosło ale ostatnio R zauwazyl podczas kąpieli Małej że jak ją tam dotyka to ona się cała jakby skręca, tak jakby ja to bolało, myślelismy ze to moze przez przypadek tak zrobila, ale po wyjęciu jej z wanienki jak ją wycierałam to delikatnie tego dotknęłam, i ona znow cała sie skrecila w literke C, nic nie płakała, nie wydała żadnego dzwieku nawet tylko ten dziwny odruch...
martwię się tym strasznie
ma moze jakis dzieciaczek cos podobnego?
hehe - bunt dwulatka mowisz
dzis bylam na urodzinkach gdzie byla trojka dwulatkow... Ojjjj, mam nadzieje, ze Pola tak mi popalic nie da
czy obnizyliscie juz łózeczko Waszym pociechom?
My jutro idziemy do szpitala na udraznianie kanalika lzowego. Zabieg podobno trwa ok. 10 min, ale pani odbierajaca telefony w szpitalu powiedziala, ze mamy sie nastawic na 3-4 godziny. Grrr, nie ma to jak panstwowa sluzba zdrowia
gluten to m in kaszka manna, kupisz w spozywczym i dajesz łyzeczke kaszki do pisiłku. Sa tez chyba gotowe kaszki z glutenem...ale nie wiem dokładnie bo my jeszcze tylko cycus i sie za bardzo w tym temacie nie rozeznałam jeszcze. Ide pod koniec tyg do pediatry to tez sie dowiem czy wprowadzac gluten.
ale muszę to najpierw ugotować, czy poprostu wrzucić do np zupki??
Już od kilku dni noszę się z zamiarem napisania tu o problemie mojego dziecia.
Otóż Adaś mimo swojego wieku ulewa przetrawionym mlekiem. Ostatnio to już nagminnie, nawet dwie h po posiłku potrafi mu się z buzi chlusnąć. Nie wiem, o co kaman. Mam się martwić? :|