reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluszków

Aga zdrówka dla chłopców.
Ja chcę kupić miodzik na zimę, w zeszłym roku 6 słoików zjedliśmy, a właściwie wypiliśmy z wodą cytrynką i wydaje mi się,że pomógł bardzo bo nie chorowaliśmy:) Polecam. Wieczorem trzeba zalać 2 łyżeczki miodku szklanką ciepłej,ale nie gorącej wody, rano dodać cytrynkę i wypić.

Ostatnia edycja:
reklama
a ja zimą podczas ciązy własnie sie kurowałam miodkiem, cały litr poszedł... ale żeby nie było mój K mi też pomagał. a na ta zimę dostałam od kolezanki sok z malin. wiec zaas w razie choróbska JEST.

Aga niech twoja Dżindża i Ptyś szybko wracają do zdrówka chłopaki trzymajcie się dzielnie
gosienko dzisiaj byłyśmy na kontroli no i jest dobrze. Jeszcze do wtorku podajemy syropek i robimy inhalacje a po inhalacji muszę oklepywać plecki bo wydzielinka jej zalega, ale ogólnie moja Niuńka wygląda o niebo lepiej niż w środę z czego bardzo się cieszę :-) za to ja teraz się rozłożyłam i podejżewam że to ten sam wirus co u Natalki ehhh oby spowrotem na nią nie przeszło

hej dziewczyny, przepraszam ze znowu zamilkałam ale już mam dość:( Byliśmy u pediatry-miało być szczepienie ale nie było bo:
1. mała dostała jakiejś wysypki (a już wszystko poza mleczkiem odstawiłam) 2. gardełko czerowne, 3.Laurka nie bardzo mało przybiera na wadze(w ciągu miesiąca 400g) waży dopiero 5,930kg. Chyba jeszcze jej zęby idą bo ododatkowo nie chce nam nic jesc, jest marudna, ciagle placze i juz nie mam pojecia co jej jest. Mamy zrobic badanie moczu bo moze to byc jakas infekcja. Sama juz nie wiem co robic :((( ehhh chyba dzis braklo mi sil:(

oj chorowitki Wy nasze Kochane - zdrowa, zdrowka i jeszcze raz zdrowka dla wszystkich i kazdego z osobna!!!

reklama
Do góry