reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pielęgnacja i zdrowie naszych maluchów

tzn ze cos robie zle? no ja nie mowie ze smierdzi jakos obrzydliwie - poprostu czuc tak delikatnie jakims jedzeniem- no nie wiem jak to opisac :zawstydzona/y:

reklama
andav - nie wiem co z tym zapachem ale tak ogolnie to w DE kaza isc pierwszy raz do dentysty z dzieciem w wieku 6-9 msc - chodzi o "oswajanie" z gabinetem i porade o pielegnacje zebow (choc pewnie i tak kazdy dentysta ma inne zdanie co do tej pielegnacji:-p) - jeszcze w ciazy dostalam od swojej ginki taki Mutter-Kind-Pass do dentysty i na kazdej wizycie w ciazy dawalam do podbicia pieczatke. My juz bylismy na takiej wizycie z Oliverem - dzieciowi sie nie podobalo siedzenie w fotelu (u taty na kolanach) ale spacerowanie z mama po gabinecie juz bylo cool :cool2:

u nas nic takiego nie dostalam i nikt mi nie mowil kiedy isc- 6m-cy to troche wg mnie za szybko bo to za male dziecko- juz bardziej z takim kumatym, rocznym czy 1,5 roku zeby popatrzyl jak mamusie czy tatusie badaja i przy okazji oswoil i zobaczyl ze to nic strasznego.

andav - nam dentystka mowila, zeby zabierac dziecko na kazda wizyte mamy i taty, juz od polroczniaka, zeby on traktowal wizyte u dentysty jak u cioci - ale na moj rozum to dziec juz na nastepny dzien nie pamieta, ze tam byl :-p

tak, andav, ten :tak: Dziala na tej samej zasadzie co zestaw AS. A najbardziej bawi mnie informacja na stronie DM, ze jest to zestaw... weganski :-D

reklama
Do góry