reklama
klaudia16
Fanka BB :)
ciekawe , mam nadzieję że zobaczy i powieNam lekarz powiedział właśnie na prenatalnychPóźniej z krwii się potwierdziło. Także masz na to szanse
![]()

Z tym karmieniem to są różne szkoły przy żółtaczceTo zależy od sytuacji, ale jeśli dziecko ma żółtaczkę, to jednak warto budzić. Karmienie pomaga pozbyć się żółtaczki, a takie dzieci są często nadmiernie senne i pomijają posiłki. Moja młoda była przez parę tygodni żółciutka jak rasowy azjata.
Ja też w tych okolicach! Na pierwszych prenatalnych lekarka w ogóle nie była zainteresowana sprawdzaniem płci, powiedziała, że za duże ryzyko pomyłki (dlatego też z dużym dystansem czytam o przewidywaniu płci w 9 t.c.). Teraz już się nawet nie nastawiam, że poznam.

Właśnie ja chodzę do takiego doktorka, że wiem, że jak się dzidzia pokaze to powie, świetny specjalistaciekawe , mam nadzieję że zobaczy i powiechociaż wiem że to zależy od lekarza i jego humoru
![]()

natalia16!
Zaciekawiona BB
W jakim tygodniu miałaś bete 200 ?Wow!! Już było widać. ZazdroszczęJa byłam w poniedziałek u lekarza, ale przy becie 200 nic nie było jeszcze widoczne, chociaż wydaje mi się, że sprzęt usg w medicover pozostawia wiele do życzenia
Może coś by było do zobaczenia na wypasionym USG. Jedynie dr powiedziała, że endometrium jest ciążowe, czyli pulchne.
Mam wizytę w sobotę i mam nadzieję, że nie dość, że będzie pęcherzyk, to jeszcze tam gdzie być powinien. Trochę panikuję, bo to ciąża po stracie.
Mi wczoraj wyszło że w 5 tygodniu mam będę 309
Zlotowlosa123
Jak do tej pory jadłam za dwóch, to od wczoraj co zjem to czuję się przejedzona i taką gule w gardle..jakby mi to jedzenie się zatrzymało gdzieś albo cofało
Z pierwszej ciąży to pamiętam z 3 trymestru takie uczucie jak dziecko na ten żołądek już mocno uciskało
To chyba moja wersja "mini mdłości"

Kurcze też nad tym myślę ,to w sumie aktywność zalecana w ciąży tyle że jest ryzyko infekcji intymnych .Dziewczyny co myślicie o basenie 2x w tygodniu z zalecenia lekarza? Ja się cykam trochę.
To zależy...masz 5+0 czy 4+0? Ja w dzień spodziewanej miesiączki miałam 2100, ale ja miałam dość szybko owulacje..W jakim tygodniu miałaś bete 200 ?
Mi wczoraj wyszło że w 5 tygodniu mam będę 309wydaje mi się to za mało, jutro idę powtórzyć
Silvana
Rozwiniesz?Z tym karmieniem to są różne szkoły przy żółtaczce![]()

reklama
Insulinka
Początkująca w BB
Ja w na początku 7 tyg miałam bete 79000 ale nie podwajała się już... maluszek miał tentno więc lekarz kazał nie robić już więcej badań, więc nie robię ale często myślę o tym....W jakim tygodniu miałaś bete 200 ?
Mi wczoraj wyszło że w 5 tygodniu mam będę 309wydaje mi się to za mało, jutro idę powtórzyć