reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Ja zaraz na spacer idę, chociaż rozczarowują mnie takie spacery wokół bloków. Wszytsko mi śmierdzi haha czuję co sąsiad do śmietnika wrzucił, psia kupkę, spaliny hahaha :D auta mnie denerwują, wykończe się :p

reklama
To zależy od sytuacji, ale jeśli dziecko ma żółtaczkę, to jednak warto budzić. Karmienie pomaga pozbyć się żółtaczki, a takie dzieci są często nadmiernie senne i pomijają posiłki. Moja młoda była przez parę tygodni żółciutka jak rasowy azjata 😉.

Ja też w tych okolicach! Na pierwszych prenatalnych lekarka w ogóle nie była zainteresowana sprawdzaniem płci, powiedziała, że za duże ryzyko pomyłki (dlatego też z dużym dystansem czytam o przewidywaniu płci w 9 t.c.). Teraz już się nawet nie nastawiam, że poznam 🙃.
Z tym karmieniem to są różne szkoły przy żółtaczce 😉

Wow!! Już było widać. Zazdroszczę ☺️ Ja byłam w poniedziałek u lekarza, ale przy becie 200 nic nie było jeszcze widoczne, chociaż wydaje mi się, że sprzęt usg w medicover pozostawia wiele do życzenia 😏 Może coś by było do zobaczenia na wypasionym USG. Jedynie dr powiedziała, że endometrium jest ciążowe, czyli pulchne.
Mam wizytę w sobotę i mam nadzieję, że nie dość, że będzie pęcherzyk, to jeszcze tam gdzie być powinien. Trochę panikuję, bo to ciąża po stracie.
W jakim tygodniu miałaś bete 200 ?
Mi wczoraj wyszło że w 5 tygodniu mam będę 309 :( wydaje mi się to za mało, jutro idę powtórzyć

Jak do tej pory jadłam za dwóch, to od wczoraj co zjem to czuję się przejedzona i taką gule w gardle..jakby mi to jedzenie się zatrzymało gdzieś albo cofało 🙃 Z pierwszej ciąży to pamiętam z 3 trymestru takie uczucie jak dziecko na ten żołądek już mocno uciskało 😌 To chyba moja wersja "mini mdłości"

reklama
W jakim tygodniu miałaś bete 200 ?
Mi wczoraj wyszło że w 5 tygodniu mam będę 309 :( wydaje mi się to za mało, jutro idę powtórzyć
Ja w na początku 7 tyg miałam bete 79000 ale nie podwajała się już... maluszek miał tentno więc lekarz kazał nie robić już więcej badań, więc nie robię ale często myślę o tym....

Do góry