reklama
sisi.
Fanka BB :)
Mnie lekarz zapytał czy chce wiedzieć, bo ma swoją hipotezę. Oczywiście jak przybliżyła na ekranie ja widziałam zero.A mi nic nie mówilijak żyć
![]()
Ale chętnie przyjęłam hipotezę. Każda wiadomość jest dobra.
Izz96
Nie no rozumiem, moze zle sie wyrazilam, ze nie wierze tylko ciężko mi sobie to wyobrazic patrząc na sprzęt z moich wizytTak jak napisałam, przypuszczenia, mam nie brać do serca.
Nie musisz wierzyć![]()

Izz96
Ja w pierwszej ciąży poznałam płeć dopiero koło 16 tygodnia, fajnie by było ją poznać chociaz na pierwszych prenatalnychA mi nic nie mówilijak żyć
![]()

Insulinka
Początkująca w BB
Są zajęcia ale dziewczyny potrzebują zgody lekarza, ja mam prywatnie wizytę 26.03 to poproszę o to jeśli będzie wszytsko okMnie też to wstrzymuje. A myślałaś o prenatal yoga ? Masz lekkie rozciąganie na necie lub może w okolicy coś znajdziesz.
Myślę
Wg mnie przypuszczenia /hipoteza jest realna.
Jeśli ma sprzęt dobry, doświadczenie.
Daj znać kochana czy się sprawdzi
Mi też wczoraj powiedzieli przypuszczenie, że chłopiec
Dam znać, chociaż moje przeczucie też mówi, że to chłopak, ale z przeczuciem jest jak jest, zawsze 50% szans, że się sprawdziNie no rozumiem, moze zle sie wyrazilam, ze nie wierze tylko ciężko mi sobie to wyobrazic patrząc na sprzęt z moich wizytaż jestem ciekawa czy jego przypuszczenia się sprawdzą
![]()

klaudia16
Ja dzisiaj mam ewidentnie jakieś gorszy dzień , co jakoś czas mi nie dobrze . Byłam w sklepie ( tym samym co wtedy ) i znowu mi się zrobiło słabo ,musiałam wyjść , ten sklep chyba źle na mnie działa
głodna jestem , ale co próbuje zjeść to mi rośnie w gardle 

Ja z kolei mi na każdych pierwszych prenatalnych i wszystko się zgadzaJa w pierwszej ciąży poznałam płeć dopiero koło 16 tygodnia, fajnie by było ją poznać chociaz na pierwszych prenatalnych![]()

reklama
Silvana
To zależy od sytuacji, ale jeśli dziecko ma żółtaczkę, to jednak warto budzić. Karmienie pomaga pozbyć się żółtaczki, a takie dzieci są często nadmiernie senne i pomijają posiłki. Moja młoda była przez parę tygodni żółciutka jak rasowy azjataPo co budzić co3 h? To nie jest jakieś stare zalecenie?

Ja też w tych okolicach! Na pierwszych prenatalnych lekarka w ogóle nie była zainteresowana sprawdzaniem płci, powiedziała, że za duże ryzyko pomyłki (dlatego też z dużym dystansem czytam o przewidywaniu płci w 9 t.c.). Teraz już się nawet nie nastawiam, że poznamJa w pierwszej ciąży poznałam płeć dopiero koło 16 tygodnia, fajnie by było ją poznać chociaz na pierwszych prenatalnych![]()